ScrollMsg

Κύριοι της Κυβέρνησης καταλάβετε ότι, δεν είστε μόνο οφειλέτες στους δανειστές σας, είστε οφειλέτες και στον λαό που ταχθήκατε να υπηρετείτε...

Καλώς Ήρθατε

Καλώς Ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων.

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

Από την ιστοσελίδα της ΑΣΠΕ: Προσλήψεις στην Υγεία με μοριοδότηση για πολυτέκνους.

Προκήρυξη που αφορά πρόσληψη σε συστήματα Μονάδων Υγείας και αφορά γιατρούς, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό 62ΤΡ465ΦΥΟ-ΓΛΨ (diavgeia.gov.gr) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης για το συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα «Λειτουργία Τοπικών Ομάδων Υγείας (Τ.ΟΜ.Υ.) για την αναδιάρθρωση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στις Περιφέρειες» Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων αρχίζει 29/3 και λήγει 12/4 και γίνεται μόνο ηλεκτρονικά. Προβλέπεται ειδική μοριοδότηση για τους έχοντες την πολυτεκνική ιδιότητα. Ζητήστε ΕΓΚΑΙΡΑ, και όχι τις τελευταίες ημέρες, το πιστοποιητικό πολυτεκνικής ιδιότητας για να υποβάλετε μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά.
ΣΧΟΛΙΟ: Έχουμε ήδη δημοσιεύσει πληροφορίες για την προκήρυξη και για την έγκαιρη προμήθεια των βεβαιώσεων- παρακαλούμε τα μέλη μας να διαβάσουν προσεκτικά την προκήρυξη και άμεσα να αιτηθούν τις βεβαιώσεις.