ScrollMsg

Κύριοι της Κυβέρνησης καταλάβετε ότι, δεν είστε μόνο οφειλέτες στους δανειστές σας, είστε οφειλέτες και στον λαό που ταχθήκατε να υπηρετείτε...

Καλώς Ήρθατε

Καλώς Ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων.

Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

Εδώ και αιώνες έχει λυθεί- τουλάχιστον θεωρητικά- το θέμα με την ελευθερία της έκφρασης και την προστασία της ζωής, αλλά όχι για τα εγχώρια φασιστάκια, που μισούν κάθε αντίθετη και νόμιμη φωνή.

... Ειδικότερα, ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος έδωσε την έγκρισή του σε ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που αναφέρει ότι η ανθρώπινη ζωή ενός παιδιού «πρέπει πάντα να προστατεύεται, ξεκινώντας από τη στιγμή της σύλληψης». Η στάση του κ.Κυμπουρόπουλου προκάλεσε σάλο και έντονες αντιδράσεις, ενώ με επίσημη ανακοίνωσή της, η ΝΔ «αδειάζει» τον ευρωβουλευτή, τονίζοντας: «Η ΝΔ έχει ξεκάθαρη θέση, σταθερά και διαχρονικά για το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση. Το θέμα αυτό έχει λυθεί για την ελληνική κοινωνία εδώ και δεκαετίες. Είναι προφανές ότι η ψήφος του ευρωβουλευτή κ. Στέλιου Κυμπουρόπουλου δεν εκφράζει το κόμμα και τον Πρόεδρό του».
«Όχι» στο ζήτημα ψήφισαν οι υπόλοιποι ευρωβουλευτές της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, Μιχάλης Κεφαλογιάννης, Γιώργος Κύρτσος, Μαρία Σπυράκη, Ελίζα Βόζεμπεργκ και Θοδωρής Ζαγοράκης.
Η στάση του προκάλεσε αντιδράσεις στον ΣΥΡΙΖΑ, που τον κατηγορούν ότι συντάσσεται με την άκρα δεξιά στο θέμα της άμβλωσης. Μερίδα ΜΜΕ που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως και η «Αυγή» κατηγόρησαν τον ευρωβουλευτή, λέγοντας ότι συντάχθηκε «με τις πιο ακραίες φωνές του ευρωκοινοβουλίου, αυτές τις άκρας δεξιάς». Μεγάλες όμως είναι και οι αντιδράσεις χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
«Η ψήφος του Στέλιου Κυμπουρόπουλου κατά του δικαιώματος των γυναικών στην άμβλωση είναι ντροπή για τη χώρα. Η "μεταρρύθμιση" προχωράει, επόμενη στάση κυνήγι μαγισσών», σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος....
ΣΧΟΛΙΟ: Αν και η έκφραση του ψηφίσματος δεν αναφέρεται μόνο στην έκτρωση, αλλά σε σωρεία άλλων δικαιωμάτων, είναι τέτοιο το μένος των κάθε είδους φανατικών λάτρεων του θανάτου που "πυροβολούν" κάθε αντίθετη φωνή ή και υπόνοια αντίθεσης.