ScrollMsg

Κύριοι της Κυβέρνησης καταλάβετε ότι, δεν είστε μόνο οφειλέτες στους δανειστές σας, είστε οφειλέτες και στον λαό που ταχθήκατε να υπηρετείτε...

Καλώς Ήρθατε

Καλώς Ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων.

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Επιστολή προς τον Υπ.Υγείας

                           Αρ.Πρωτ.1
03/01/2014

Προς Υπ.Υγείας
Κ.Αδωνι-Σπυρίδωνα Γεωργιάδη

Θέμα: νοσηλεία 25€ και εκτέλεση συνταγής 1€!!

χρόνια πολλά και καλή χρονιά,

μετά την εισφορά αλληλεγγύης που ήρθε για να μείνει, μετά τις κρατήσεις για να σωθεί το ΤΕΑΔΥ (φαίνονται στο χαρτί της μισθοδοσίας των Δ.Υ),μετα τα 5€ για εξέταση-επίσκεψη στο νοσοκομείο, μετά τα χρήματα που πληρώνουμε σε κάθε επίσκεψη μας στο γιατρό, μετά από όλες αυτές τις ανατροπές που έγιναν που στο τέλος αναρωτιόμαστε ….γιατί άραγε μας κρατάτε στη μισθοδοσία μας και άλλα χρήματα,  τώρα καθιερώνεται.......25€ για εισαγωγή στο νοσοκομείο, και 1€ για εκτέλεση κάθε συνταγής.
αυτό γίνεται για να υπάρξει κοινωνική πολιτική για τους μετανάστες και όχι φυσικά για τους ....Έλληνες αναξιοπαθούντες που στενάζουν, είναι άνεργοι!!!
από ότι γνωρίζουμε στη συνάντηση που είχατε με το προεδρείο της ΑΣΠΕ στις 24/10 υποσχεθήκατε ότι θα εξετάσετε το ενδεχόμενο απαλλαγής των πολυτέκνων από το χαράτσι των 25€ και του 1€ αντίστοιχα.
κ.υπουργέ το λίπος μας έχει τελειώσει προ πολλού και τώρα πάτε να μας σχίσετε τις σάρκες με την πολιτική που εφαρμόζετε. Για το χορό των εκατ.€ που φαγώθηκαν και φαγώνονται στα νοσοκομεία έχετε να μας πείτε κάτι; Τι είπατε; δεν το γνωρίζετε;
όχι δεν έχουμε να πληρώσουμε άλλα χρήματα,  ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ, να τα πάρετε από τα διάφορα λογής αρπακτικά που καταλήστεψαν και συνεχίζουν να καταληστεύουν το δημόσιο πλούτο.
ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ.

  
Για το Δ.Σ
                                                               
 
       Ο Πρόεδρος                          Ο Γεν.Γραμματέας


       Τσιόγιας Νικ.                         Γκουντελάκης Παν.



Ακούστε τι έλεγε ο Άδωνις .......
ΕΔΩ 

Επιστολή διαμαρτυρίας απο την ΑΣΠΕ
ΕΔΩ