ScrollMsg

Κύριοι της Κυβέρνησης καταλάβετε ότι, δεν είστε μόνο οφειλέτες στους δανειστές σας, είστε οφειλέτες και στον λαό που ταχθήκατε να υπηρετείτε...

Καλώς Ήρθατε

Καλώς Ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων.

Σάββατο 19 Μαΐου 2018

επιστολή για ελεύθερη διάβαση πολυτέκνων απο Εγνατία Οδό



 19-5-2018                  Αρ.πρωτ.35

Προς:
Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ.  Χρήστο Σπίρτζη

Κοιν.  Γεν.Γραμματεία της Κυβέρνησης gge@ggk.gr

Θέμα: ελεύθερη διάβαση πολυτέκνων από την Εγνατία Οδό

κ.Υπουργέ,
διαβάζουμε σήμερα στα ΜΜΕ ότι θα υπάρξει μέριμνα για ελευθέρας διάβαση σε ΑΜΕΑ και ανέργους στην Εγνατία οδό. θεωρούμε ότι η μνημονιακή πολιτική μετά το 2010 που ακολούθησαν οι κυβερνήσεις έφερε σε δύσκολη θέση τις παραπάνω κατηγορίες συνανθρώπων μας και πολύ καλά λήφθηκε μέριμνα.
η μνημονιακή όμως πολιτική των κυβερνήσεων έφερε σε πολύ πιο δύσκολη θέση και την κατηγορία εκείνων των ανθρώπων που νοιάζονται για το Μέγα και πρωτίστως Εθνικό θέμα το ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ. τελευταία όλοι αναγνωρίζουν το μέγεθος του προβλήματος - μέχρι και διακομματική επιτροπή στη Βουλή συστήθηκε για το Δημογραφικό αλλά… δυστυχώς καθυστερεί ! οι πολιτικές των κυβερνήσεων εξίσωσαν τους πολύτεκνους με τους αγάμους και όχι μόνο. μέτρα δυσβάσταχτα ελήφθησαν μη λαμβάνοντας υπόψη τον αριθμό των τέκνων. παρά τη συνταγματική επιταγή  της παρ 2 του άρθρου 21 και του ν. 1910/44 ΣΥ (άρθρο 10 παρ4) που προτάσσει ειδική μέριμνα υπέρ των πολυτέκνων, κάτι τέτοιο δυστυχώς έπεσε στο κενό! Ζητούμε να συμπεριλάβετε στις παραπάνω κοινωνικές ομάδες και τους πολύτεκνους, θα είναι μια αναγνώριση εκ μέρους σας της τεράστιας προσφοράς τους προς τη χώρα μας. ΟΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ - ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ!!
                
                                                   Για το Δ.Σ

            Ο Πρόεδρος                                    Ο Γεν.Γραμματέας

Γκουντελάκης Παν.                               Παπανικολάου Κων.