ScrollMsg

Κύριοι της Κυβέρνησης καταλάβετε ότι, δεν είστε μόνο οφειλέτες στους δανειστές σας, είστε οφειλέτες και στον λαό που ταχθήκατε να υπηρετείτε...

Καλώς Ήρθατε

Καλώς Ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων.

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021

Παραιτήθηκαν οι γιατροί της ΜΕΘ του νοσοκομείου Ρεθύμνου

Το πρώτο σοβαρό κρούσμα συλλογικής εξέγερσης στον χώρο του ΕΣΥ παρατηρείται στο Ρέθυμνο Κρήτης, όπου το ιατρικό προσωπικό της ΜΕΘ του νοσοκομείου υπέβαλλε παραίτηση καταγγέλλοντας την αποδιοργάνωση της δημόσιας υγεία στον Νομό. Η παραίτηση αυτή δεν έχει να κάνει ούτε με τους εμβολιασμούς ούτε με τους ανεμβολίαστους. Έχει να κάνει με τον τρόπο που το υπουργείο Υγείας αντιλαμβάνεται τη λειτουργία του ΕΣΥ αλλά και για το γεγονός της συστηματικής αποστελέχωσης των δημόσιων νοσοκομείων σε καιρούς πανδημίας.
Όλοι οι γιατροί της ΜΕΘ του νοσοκομείου Ρεθύμνου υπέβαλαν χθες 31/8/21 τις παραιτήσεις τους διαμαρτυρόμενοι για την υποστελέχωση και την εργασιακή υπερεξόντωση, τονίζοντας πως έχουν αγνοηθεί προκλητικά όλα τα ως τώρα σχετικά υπομνήματά τους.

ΣΧΟΛΙΟ: Διαλύουν, με τις ευλογίες της "δικαιοσύνης", την δημόσια Υγεία- ΑΛΛΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ.