ScrollMsg

Κύριοι της Κυβέρνησης καταλάβετε ότι, δεν είστε μόνο οφειλέτες στους δανειστές σας, είστε οφειλέτες και στον λαό που ταχθήκατε να υπηρετείτε...

Καλώς Ήρθατε

Καλώς Ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων.

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

Δωρεές στον Σύλλογό μας- Ευχαριστήριο.

Ευχαριστούμε θερμά τον εκλεγέντα εκ νέου Περιφερειακό Σύμβουλο Θεσσαλίας κ. Αθανάσιο Παιδή ως και τη φαρμακοποιό σύζυγό του κα Ευδοξία Αγορογιάννη (Ιωαννίνων 44) για την προσφορά ποσοτήτων- τεμαχίων από υγρά αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια στον Σύλλογό μας. Τα μέλη μας μπορούν να τα παραλαμβάνουν από τα γραφεία του Συλλόγου μας, ως την εξάντληση τους.
Ευχαριστούμε επίσης θερμά την εταιρεία COFFEE DEAL Βενιζέλου 28, Λάρισα, για την προσφορά μιας καφετιέρας espresso για τα γραφεία του Συλλόγου μας. Κερνάμε καφέ!
Ευχαριστούμε επίσης θερμά την Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλίας και την πρόεδρο αυτής κα Φωτεινή Μπλιάτσου για την προσφορά ποσοτήτων μήλων, κρέατος και ιδίως βιολογικών βρεφικών τροφών HIPP στον Σύλλογό μας (υπάρχουν ακόμη κάποια αποθέματα- συσκευασίες).
Σχόλιο: τα άνω είδη προς διανομή, διανέμονται στα γραφεία του Συλλόγου μας στα μέλη που προσέρχονται για θεωρήσεις- προφανώς τυχαία. Δεν λαμβάνει χώρα προγραμματισμένη διανομή και κλήση, καθώς οι ποσότητες είναι περιορισμένες.