ScrollMsg

Κύριοι της Κυβέρνησης καταλάβετε ότι, δεν είστε μόνο οφειλέτες στους δανειστές σας, είστε οφειλέτες και στον λαό που ταχθήκατε να υπηρετείτε...

Καλώς Ήρθατε

Καλώς Ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων.

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

Θεσσαλονίκη: Βίαζε 15χρονη με την απειλή ότι θα δημοσιεύσει γυμνές φωτογραφίες της

Με τη χρήση σωματικής βίας και με την απειλή ότι θα διαρρεύσει βιοντεοληπτικό υλικό με προσωπικές της στιγμές, 23χρονος βίαζε 15χρονη. Ύστερα από καταγγελία της κοπέλας στην αστυνομία, συνελήφθη και οδηγείται στον εισαγγελέα. Ειδικότερα και σύμφωνα με την καταγγελία της 15χρονης, από τον περασμένο Ιούλιο και μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου και ενώ είχαν συνάψει ερωτική σχέση, ο 23χρονος κάποιες φορές εξανάγκαζε την ανήλικη σε ερωτική επαφή είτε με χρήση σωματικής βίας είτε υπό την απειλή διαρροής βίντεο με προσωπικές τους στιγμές στο διαδίκτυο, το οποίο, όπως έλεγε, θα κοινοποιούσε και στους γονείς της. Παράλληλα, ο νεαρός, από προφίλ που διατηρεί σε εφαρμογή μέσου κοινωνικής δικτύωσης, είχε αναρτήσει ημίγυμνη φωτογραφία της κοπέλας συνοδευόμενη από εξυβριστικό σχόλιο. Κατά τη διάρκεια δε της σχέσης τους προχώρησε και σε χρήση σωματικής βίας σε βάρος της κοπέλας, προκαλώντας της απλή σωματική βλάβη. Να σημειωθεί ακόμα ότι προχώρησε σε απειλές και σε βάρος του οικογενειακού περιβάλλοντος της 15χρονης, ζητώντας επίμονα αυτή να παραμείνει μαζί του. Σε έρευνα που πραγματοποίησαν αστυνομικοί στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: δύο ζευγάρια χειροπέδες, δύο κινητά τηλέφωνα, φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, δύο USB sticks, κεντρική μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή και μία κάμερα.

ΣΧΟΛΙΟ: Είναι γνωστό ότι τις παράνομες και ολέθριες αυτές ερωτικές "σχέσεις" ΤΙΣ ΔΙΔΑΣΚΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕ ΕΠΙ ΠΟΛΛΑ ΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ: Για του λόγου το αληθές, παραθέτουμε ένα κείμενο, το οποίο περιεχόταν στο «τετράδιο εργασιών» του μαθήματος «Νεοελληνική Γλώσσα», Α’ Γυμνασίου (σελ. 16). Δηλαδή απευθυνόταν σε παιδιά 12-13 ετών, που μόλις εγκατέλειψαν το δημοτικό σχολείο. 
Τίτλος του «Οσάκις».
«Ο καθηγητής της φιλολογίας έριχνε κάθε μέρα το μπαλάκι. Όλη η τάξη το έπιανε σαν ένα γαργαλιστικό μήνυμα. Το πετούσε ο ένας στον άλλον. Χαράς ευαγγέλια.
«Οσάκις…» άρχισε τη φράση του ο φιλόλογος.
«Ναι. Ναι. Ο Σάκης! Ο Σάκης!» φώναζαν όλες μαζί οι μαθήτριες γελώντας. Κι ο καθηγητής τρελαινόταν. «Οσάκις…» επαναλάμβανε τονίζοντας τη λέξη σαν να έλεγε «σκάστε». «Ο Σάκης! Ο Σάκης!» ακουγόταν πάλι από κάτω και το γέλιο έδινε κι έπαιρνε. Ο καθηγητής δεν μπορούσε να ξεχωρίσει ποιες από τις μαθήτριες ήταν οι δράστες. Η λέξη – μπαλάκι κυλούσε ακαριαία σε κλάσμα δευτερολέπτου μέσα από τα χείλια τους που ήταν κρυμμένα στο κάτω μέρος του σκυμμένου τους κεφαλιού. Νόμιζε πως απλώς επαναλάμβαναν τη λέξη. Πως τις ερέθιζε αυτή η λέξη. Δεν ήταν όμως έτσι. Άλλο πράγμα το «Οσάκις» κι άλλος άνθρωπος «Ο Σάκης».
Ο Σάκης ήταν ηλεκτρολόγος με μαγαζί. Μεγαλύτερός τους, 20 με 25 ετών. Τα είχε φτιάξει με την Αλέκα. Μια από τις μαθήτριες της τάξης. Ψηλή κι αδύνατη, με κοντά ξανθά μαλλιά και μεγάλα καστανά μάτια, μακρύ λαιμό και μακριά χέρια και πόδια, κάπως ξερακιανή, αλλά ζόρικη. Στα 15-16, όπως όλες τους. Η πρώτη που έβγαινε ραντεβού μήνες τώρα. Ο Σάκης την περίμενε το μεσημέρι στην άλλη γωνία κι οι άλλες μαθήτριες έτρεχαν από πίσω της να τον δούνε. Τα σχόλια έδιναν κι έπαιρναν. Ήταν ο πρώτος έρωτας της τάξης.
ΞΥΠΝΑΤΕ...
ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ...