ScrollMsg

Κύριοι της Κυβέρνησης καταλάβετε ότι, δεν είστε μόνο οφειλέτες στους δανειστές σας, είστε οφειλέτες και στον λαό που ταχθήκατε να υπηρετείτε...

Καλώς Ήρθατε

Καλώς Ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων.

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021

Όταν η δικαιοσύνη δέχεται ψεύδη, υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα:

Αποφάσεις Συμβουλίου της Επικρατείας, ΣτΕ ΕΑ 250-252/ 2021:

Η σκέψη που στηρίζεται το δικαστήριο: "...ο εμβολιασμός επιβάλλεται για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας από την εξάπλωση του κορωνοϊού στους νοσηλευομένους..."...
Τα δεδομένα: α) και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν β) οι ιατροί δέχονται την διενέργεια συνεχών εξετάσεων και την εφαρμογή μέτρων προφύλαξης, που ως γιατροί ξέρουν και τα τηρούν- αποδεδειγμένα ως σήμερα.

Η σκέψη που στηρίζεται το δικαστήριο: "Η εξασφάλιση δε της εύρυθμης λειτουργίας των νοσοκομείων θα διαταραχθεί σε περίπτωση που νοσήσει από κορωνοϊό μέλος του νοσηλευτικού προσωπικού."
Τα δεδομένα: τουλάχιστον 7.500 χιλιάδες υγειονομικοί διώχνονται και πολύ περισσότεροι ιατροί στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας αδρανοποιούνται- οι ασθενείς θα στερηθούν φροντίδας ή θα συνωστισθούν αλλού. Εδώ δεν πρόκειται για διατάραξη, αλλά για διάλυση. Παρέλκει να υπογραμμιστεί ότι η δυσλειτουργία και η εγκατάλειψη είναι εδώ και χρόνια πραγματικότητα, χωρίς να ασχολείται κανείς "υπεύθυνος".

Πρόκειται για θρίαμβο της ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ και πλήρη ταύτιση με την πολιτική ηγεσία (επιπέδου Γεωργιάδη κοκ), και δεν προοιωνίζεται τίποτε καλό για τον λαό μας. Άνθρωποι θα χάσουν την ζωή ή την υγεία τους από αυτή την διάλυση, και υπεύθυνοι είναι όσοι το προκάλεσαν και το επέτρεψαν.
Έκαναν αλήθεια την αυτοκριτική τους για τις αποφάσεις τους για τις ανεμογεννήτριες στα καμένα;