ScrollMsg

Κύριοι της Κυβέρνησης καταλάβετε ότι, δεν είστε μόνο οφειλέτες στους δανειστές σας, είστε οφειλέτες και στον λαό που ταχθήκατε να υπηρετείτε...

Καλώς Ήρθατε

Καλώς Ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων.

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Εξαιρετικά Επείγον

Ξεκίνησε στα σχολεία η διδασκαλία των δεξιοτήτων, εν οις και το μάθημα της σεξουαλικής αλλοτρίωσης. Όπως αναμενόταν, δεν έχουμε εικόνα του τί και πώς. Δυστυχώς έχει κλονιστεί σοβαρά η εμπιστοσύνη μας στο εκπαιδευτικό σύστημα. Ακόμη και τα μικρά παιδιά ενστικτωδώς αντιδρούν, όπως μαθαίνουμε. Καλούμε όλους τους γονείς να προστατέψουν τα παιδιά από αυτή την απάτη, που, όπως κάθε απάτη, καμουφλάρεται και παρουσιάζεται με καλές προθέσεις. Το αντίθετο, απειλεί και καταστρέφει την ιερότητα και το άβατο της παιδικής ψυχής και του σώματος. Θέλουν να τους ανοίξουν τα μάτια... 

Αλλά τί να περιμένει κανείς από μια κυβέρνηση που έθρεψε στους κόλπους της και στήριζε ως τέλους τον καταδικασμένο για παιδεραστία Νίκο Γεωργιάδη, πρώην βουλευτή της ΝΔ, γραμματέα πολιτικού σχεδιασμού του κόμματος της τότε αξιωματικής αντιπολίτευσης και στενό συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, που είχε συλληφθεί στη Μολδαβία το 2010, κατηγορούμενος για την υπόθεση trafficking και παιδεραστίας, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος, επιδεικνύοντας διπλωματικό διαβατήριο καθώς το επίμαχο διάστημα υπηρετούσε σε θέσεις της ΕΕ και του ΟΗΕ. Όταν ήρθαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία, όπως ο ίδιος παραδέχθηκε στο δικαστήριο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, του είπε να καθίσει λίγο «πίσω» για δυο, τρεις μήνες και να φύγει από το προσκήνιο ως εμφανής επικοινωνιακός του σύμβουλος, μέχρι «να ξεφουσκώσει» το θέμα. Σύμφωνα με τα τότε δημοσιεύματα, είχαν χαρακτηρίσει πολιτική δίωξη την παραπομπή της υπόθεσης του στη Δικαιοσύνη, η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης. ο δε κ. Κυρανάκης και άλλοι αξιωματούχοι της ΝΔ παραβρίσκονταν στο ακροατήριο σε όλη τη διάρκεια της δίκης. 
Ανθρωπίνως μακάρι να μετάνιωσε και έχει δικαίωμα να δώσει την μάχη του, όπως και έκανε, και να προχωρήσει στη ζωή του, όμως υπάρχουν και οι παροιμίες του λαού μας.

Αλλά τί να περιμένει κανείς από μια κυβέρνηση που επί των ημερών της έλαβε χώρα σε κορυφαία υπόθεση της επικαιρότητας, την υπόθεση του διορισμένου από την Μενδώνη- ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ- Λιγνάδη, το εξής παράδοξο: Κατόπιν εορτής και μετά από αρκετό καιρό έδωσε εντολή η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση Λιγνάδη να πραγματοποιηθεί έρευνα στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη. Αν και το ένταλμα σύλληψης εξεδόθη προ ημερών, οι αστυνομικοί δεν είχαν λάβει μέχρι και μετά από μέρες εντολή να πραγματοποιήσουν κατ’ οίκον έρευνα, όταν τελικά έλαβαν τη σχετική εντολή από την ανακρίτρια, κάτι που επισήμαιναν και οι ίδιοι με επιστολή που απέστειλαν στον αστυνομικό συντάκτη Γιώργο Καραϊβάζ και δημοσιεύτηκε στο bloko.gr. Επίσης οι αστυνομικοί δεν κατάσχεσαν ούτε ερεύνησαν ούτε το κινητό τηλέφωνο του Λιγνάδη ούτε τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή. Μάλιστα για μέρες ολόκληρες κυκλοφορούσε ελεύθερος παρά τον ορυμαγδό των καταγγελιών, έχοντας τον απαραίτητο χρόνο να εξαφανίσει τυχόν ενοχοποιητικά στοιχεία.