ScrollMsg

Κύριοι της Κυβέρνησης καταλάβετε ότι, δεν είστε μόνο οφειλέτες στους δανειστές σας, είστε οφειλέτες και στον λαό που ταχθήκατε να υπηρετείτε...

Καλώς Ήρθατε

Καλώς Ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων.

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021

Εκτρώσεις

Χύνεται αίμα αθώο και ανυπεράσπιστο, με θύτη το πλέον ιερό πρόσωπο, τη μάνα, της ψευδο- "επιστήμης" συνεργούσης. Και μάλιστα της ιατρικής, που έχει ταχθεί να υπηρετεί τον άνθρωπο! Διαστροφή! Κι αυτό διαφημίζεται, επιδοτείται, προπαγανδίζεται. Έχει αναχθεί σε κριτήριο δημοκρατίας και πολιτισμού! Απαγορεύεται η αντίθετη γνώμη. Διώκεται. Ίσως, ο Θεός ξέρει, είναι το μεγαλύτερο έγκλημα του αιώνα μας- ως τώρα/ έχουν να δουν τα μάτια μας κι άλλα.

Στην αρχαία ελληνική γραμματεία, και στους θρύλους πολλών λαών, το άδικο, το αθώο χυμένο αίμα, κι ενός ακόμη προσώπου, καταγράφεται ως αιτία θανάτων και καταστροφών για ολόκληρη την πόλη. Ακόμη κι αν το αγνοεί. Ήδη το έθνος μας- και δημογραφικά- χάνεται. Η πολύτεκνη οικογένεια μόνο το κρατά.

Κάποιοι διεστραμμένοι, σίγουρα σκοτισμένοι, εγκέφαλοι, αδίστακτα χρησιμοποιούν "επιστημονικά", "για καλό σκοπό", τα κύτταρα των φονευμένων εμβρύων. Συγκεκριμένων μάλιστα. Κάποιοι "παράξενοι" λένε πως αυτό δεν είναι ευλογημένο, ούτε οι καρποί του.

Δεν θα είναι καθόλου έκπληξη, αν, στο άμεσο μέλλον, επέλθει ισορροπία. Δεν θα είναι έκπληξη, θα είναι όμως τραγωδία.