ScrollMsg

Κύριοι της Κυβέρνησης καταλάβετε ότι, δεν είστε μόνο οφειλέτες στους δανειστές σας, είστε οφειλέτες και στον λαό που ταχθήκατε να υπηρετείτε...

Καλώς Ήρθατε

Καλώς Ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων.

Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Δράση ΕΣΠΑ Ειδική προσφορά για τον Σύλλογο Πολυτέκνων Λάρισας


Αγαπητοί γονείς,
            Η Δράση του ΕΣΠΑ «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής»  αφορά παιδιά από 5 έως 12 ετών και μέσα από αυτή μπορούν να παρακολουθήσουν, εντελώς δωρεάν, όλη τη σχολική χρονιά της δραστηριότητες του κέντρου μας "Έξυπνα Παιδιά" οι οποίες είναι:
1.    Αρχιτεκτονική
2.    Ρητορική, η τέχνη του λόγου
3.    Ρομποτική / Μηχανολογία
4.    Χημεία και πειράματα
5.    Συναισθηματική νοημοσύνη
6.    Εικαστικά / Καλλιτεχνικά
7.    Θέατρο /Κίνηση / Χορός
8.    Survivor / Παιχνίδια δεξιοτήτων
9.    Zumba
10. Master Chef Junior & υγιεινή διατροφή
11. Παραδοσιακοί χοροί
12. Σκάκι
Σας ενημερώνουμε ότι οι Αιτήσεις Συμμετοχής για την "Αξία Τοποθέτησης" (Voucher) της Δράσης "Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής" της Περιόδου 2018 - 2019 του ΕΣΠΑ για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών  συνεχίζονται.
Μετά την ηλεκτρονική αίτηση θα πρέπει να αποσταλούν τα δικαιολογητικά μαζί με την ηλεκτρονική αίτηση εκτυπωμένη και υπογεγραμμένη στην ΕΕΤΑΑ μέχρι τις 3/7/2018.
Επισκεφτείτε μας στο κέντρο μας Μανδηλαρά & Υψηλάντου για  να κάνουμε μαζί την ηλεκτρονική σας αίτηση ΔΩΡΕΑΝ ή καλέστε μας στα τηλέφωνα 2410552242, 6909159953 & 6971689745 όπου θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε.
Ειδικά για τον Σύλλογο Πολυτέκνων Λάρισας οι αιτήσεις για το ΕΣΠΑ θα γίνονται ΔΩΡΕΑΝ με την επίδειξη της κάρτας μέλους του συλλόγου στο κέντρο ¨’Έξυπνα Παιδιά¨ στην οδό Μανδηλαρά & Υψηλάντου 31 στη Λάρισα.