ScrollMsg

Κύριοι της Κυβέρνησης καταλάβετε ότι, δεν είστε μόνο οφειλέτες στους δανειστές σας, είστε οφειλέτες και στον λαό που ταχθήκατε να υπηρετείτε...

Καλώς Ήρθατε

Καλώς Ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων.

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

ΑΓΩΝΑΣ & ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ να μπει στον κάλαθο των αχρήστων η συμφωνία με τα Σκόπια...

               Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Λαρίσης & Περιχώρων εκφράζει την έντονη αγανάκτηση, οργή και ανησυχία των μελών του για την συμφωνία με τα Σκόπια. Αποδεικνύονται ελάχιστα έως ανύπαρκτα τα θετικά σημεία της συμφωνίας, παρά την συστηματική προπαγάνδα. Η αναγνώριση της ψευδεπίγραφης μακεδονικής ταυτότητας & γλώσσας αποτελεί αντίθετα ισχυρότατο φορέα αλυτρωτισμού & διεκδικήσεων εις βάρος μας, απάτη εις βάρος της αλήθειας. 'Ηδη τα όργανα για τον διαμελισμό μας άρχισαν. Οι ξένες πρεσβείες & οι επίδοξοι καταπατητές πανηγυρίζουν & προχωρούν.

            Ρωτούμε:

1.      Οι Μακεδόνες δεν είναι Έλληνες;
2.      Τί παραμύθια είναι αυτά για “Βόρεια Μακεδονία” των “Μακεδόνων”;
3.      Γιατί δεν έγινε δημοψήφισμα; Τα Σκόπια γιατί κάνουν; Οι Σκοπιανοί είναι πιο δημοκράτες από εμάς ή σοφότεροι;
4.      Γιατί μεθοδεύθηκε βεβιασμένα να έρθει αργότερα προ τετελεσμένων η Βουλή και δεν ερωτάται ο λαός; Είστε σοφότεροι από τον λαό; Αυτός δεν σας ψήφισε; Από πού αντλείτε την εξουσία σας;
5.      Τις δικαστικές αποφάσεις του Αρείου Πάγου, ότι δεν υπάρχει μακεδονικό έθνος και γλώσσα & για τους κινδύνους για την δημόσια τάξη που ενέχει η αναγνώρισή τους, τις αγνοείτε; Είναι για πέταμα;
6.      Τί άλλο προσπαθείτε να κάνετε κρυφά στη Ήπειρό μας;
            Απευθυνόμαστε στους συμπολίτες μας:
            Πουλάνε την Μακεδονία. Χρησιμοποιούν τα ίδια επιχειρήματα με τις εκάστοτε κατοχικές αρχές: τονίζουν τα “καλά” της συνεργασίας & της φιλίας των ξένων, την αδυναμία μας, το μάταιο της αντίστασης & το ανώφελο της αξιοπρέπειάς μας. Περιφρονούν την λαϊκή βούληση, χτυπούν, καθυβρίζουν & απειλούν τον λαό.
Δεν μας ρωτάνε καν, αυτοί ξέρουν. Ποιοί; Αυτοί που συμπλέουν με όσους δηλώνουν ότι "χ....." για το αίμα των προγόνων μας, αθώων παιδιών, νέων, γυναικών, γέρων & ψυχών, επειδή υμνητές των δολοφόνων τους αφήνουν χρήματα επισκεπτόμενοι τον τόπο που γεννήθηκε ο Κεμάλ.
            Είναι άξιοι περιφρόνησης & καταδίκης και ανεπιθύμητοι στον Σύλλογό μας και τις εκδηλώσεις του.
            Δεν πρέπει να εφησυχάζουμε για άλλη μια φορά, ενώ σήμερα γευόμαστε & τα τέκνα μας τα αποτελέσματα του πολιτικού, κοινωνικού & οικονομικού εφησυχασμού μας επί δεκαετίες, γεγονός που δεν αφορά μόνο την παρούσα κυβέρνηση, αλλά όλους μας.
            Η Μακεδονία μπορεί να συμφωνήθηκε να πουληθεί, αλλά δεν θα παραδοθεί.
            ΑΓΩΝΑΣ & ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ να μπει στον κάλαθο των αχρήστων, όπου ανήκει, η κατάπτυστη συμφωνία για μακεδονική ταυτότητα & γλώσσα.
            ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ!