ScrollMsg

Κύριοι της Κυβέρνησης καταλάβετε ότι, δεν είστε μόνο οφειλέτες στους δανειστές σας, είστε οφειλέτες και στον λαό που ταχθήκατε να υπηρετείτε...

Καλώς Ήρθατε

Καλώς Ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων.

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

Θεσμική εκτροπή- Βαθύτατα Διχαστική η Ηγεσία

Αρχές του προηγούμενου αιώνα καλλιεργήθηκε στην φτωχή Ελλάδα ο εθνικός ΔΙΧΑΣΜΟΣ που οδήγησε και κορυφώθηκε με τεράστια ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. 

Δεν πρόλαβε να ανασάνει ο λαός μας και να δημιουργήσει, και ένας νέος ΔΙΧΑΣΜΟΣ, που καλλιεργήθηκε ομοίως έντεχνα, οδήγησε στον εμφύλιο, ΡΗΜΑΞΕ την χώρα, που εξήλθε διαλυμένη και κατεστραμμένη, αν και στο πλευρό των νικητών του WW2, και ως πρόσφατα διαιρούσε τον λαό και αποτέλεσε τον κύριο παράγοντα ανάσχεσης της όποιας ανάπτυξης και αιτία της εθνικής αδυναμίας- από τα πλέον εξαρτώμενα κράτη της ΕΕ.

Δεν πρόλαβε ο λαός μας, που πτώχευσε και είδε τα παιδιά του εκ νέου μετανάστες, να καταλάβει ότι το δίπολο ΑΡΙΣΤΕΡΑ- ΔΕΞΙΑ ήταν απάτη, από την οποία πλούτισαν οι πολιτικοί απατεώνες των κυβερνήσεων- που σε τίποτα δεν διαφωνούν και τίποτε δεν τους χωρίζει, όπως αποδείχθηκε από τις συνεχείς εσωτερικές μετακινήσεις, τις αμοιβαίες εξυπηρετήσεις και ιδίως την σταθερή πολιτική πορεία- και ένας νέος ΔΙΧΑΣΜΟΣ καλλιεργείται, σε εμβολιασμένους και μη!

Είναι προσωπική επιλογή και ΙΕΡΟ δικαίωμα του κάθε πολίτη η ιατρική πράξη. Σεβαστή η όποια επιλογή τους.

Είναι τεράστια εκτροπή η διάκριση σε εμβολιασμένους και όχι, είναι τεράστια εκτροπή το ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ιδίως για τους εμβολιασθέντες, που ίσως δεν αντιλαμβάνονται ότι αυτή καθαυτή η λήψη του δεν είναι προνόμιο- όπως το πλασάρουν- αλλά πρόβλημα και δουλεία, και είναι τεράστια εκτροπή ο νέος ΔΙΧΑΣΜΟΣ που καλλιεργείται, πάλι άνωθεν και έξωθεν, αρχές του αιώνα τούτου.