ScrollMsg

Κύριοι της Κυβέρνησης καταλάβετε ότι, δεν είστε μόνο οφειλέτες στους δανειστές σας, είστε οφειλέτες και στον λαό που ταχθήκατε να υπηρετείτε...

Καλώς Ήρθατε

Καλώς Ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων.

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

η εκδήλωση του συλλόγου για τα πρωτάκια



 στο καταπράσινο πάρκο του Αγ.Αντωνίου πραγματοποιήθηκε για μια ακόμη φορά η καθιερωμένη πλέον εδω και αρκετά χρόνια εκδήλωση προσφοράς της σχολικής τσάντας στα <<πρωτάκια>>.
Στη προσφώνηση του ο Πρόεδρος του συλλόγου κ.Γκουντελάκης Π. , επισήμανε:
είναι πρωτοφανής η δημογραφική κατάρρευση της Ελλάδος, όλοι γνωρίζουν το πρόβλημα αλλά κανείς δεν ακούει...κανείς δεν συγκινείται...
μέχρι 11/09/2017 σύμφωνα με το ypes οι θάνατοι υπερέχουν των γεννήσεων κατά 22.871 (Θάνατοι 89.121 - γεννήσεις 61.422, ενώ ολόκληρο το 2016 ήταν θάνατοι 118.623 - γεννήσεις 93.418, υπεροχή των θανάτων 25.505).δυστυχώς δεν κρίνεται άξιο σχολιασμού από τη πολιτική ηγεσία. προέχει η νομή της εξουσίας.
Και ενώ ακολουθείται μια άκρως αντιπολυτεκνική πολιτική ,συγχρόνως συστήνεται διακομματική κοινοβουλευτική επιτροπή για το δημογραφικό αποτελούμενη από 23 βουλευτές.να θυμηθούμε τη λαϊκή ρύση που λέει: όταν δεν θέλεις να ασχοληθείς και να λύσεις ένα πρόβλημα , τότε συστήνεις επιτροπή/ές και το θέμα παραπέμπετε στις ελληνικές καλένδες. έτσι θα γίνει και τώρα;


Θέλουμε με την κίνηση μας αυτή να δείξουμε ότι, εκτός από τους γονείς τους, συμβάλλουμε κι εμείς στο προσωπικό τους προικιό, που δεν είναι άλλο από τα βιβλία, η γραφική ύλη και ό,τι άλλο απαραίτητο για την πρώτη τους επαφή με το σχολικό περιβάλλον.  Φέτος με πολλή χαρά προσφέρουμε στα παιδιά μια ιδιαίτερα εργονομική σχολική τσάντα, ώστε η καθημερινή μεταφορά των απαραιτήτων σχολικών ειδών να γίνεται με ευκολία.
Αγαπητά μας παιδιά.
Η νέα σχολική χρονιά θα ξεκινήσει κατά την άποψη μας το ίδιο άσχημα (αν όχι χειρότερα) με την προηγούμενη. Το γεγονός αυτό μας υποχρεώνει όλους να εργαστούμε ακόμα περισσότερο και να προσπαθήσουμε ακόμα πιο πολύ, όχι για να σώσουμε την Ελλάδα, αλλά για να διατηρήσουμε το διαφορετικό ήθος και την νοοτροπία, που πάντοτε χαρακτήριζε τους Έλληνες. Πρέπει πάση θυσία να κρατήσουμε ζωντανή την στάση όλων εκείνων των γενναίων Πατέρων και προγόνων μας, που πήγαζε μέσα από την βαθειά και αληθινή αγάπη τους για την Ορθόδοξη Πίστη.

Σίγουρα μας περιμένουν ακόμα πιο δύσκολες μέρες, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κάμπτει το φρόνημά μας. Να γνωρίζετε και να θυμάστε πάντοτε ότι την απόλυτη δύναμη έχουν οι υπερασπιστές της Αληθείας.

                                                        Καλή σχολική χρονιά!



Στην εκδήλωση παρέστησαν:
  1.  "ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτατου Λαρίσης & Τυρναβου π.Αθανασιος Κ. πολυτεκνος και ο ίδιος, μετέφερε τις εγκάρδιες ευχές του Σεβασμιωτατου κ.κ. Ιγνατιου για καλή σχολική χρόνια σε όλα τα πρωτακια των πολυτεκνων και στους γονείς και το επιτελείο του συλλόγου καλή δύναμη στο έργο τους και να προσπαθούν να Ευαρεστουν τον Άγιο Τριαδικό Θεό σε κάθε τους βήμα"
  2. ο Βουλευτής της Ν.Δ κ.Κέλλας Χρήστος
  3. ο εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη κ.Μπέμπης Απόστολος – Αντιπ/ρχης Τεχν.Εργων
  4. ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Λαρισαίων κ.Δεληγιάννης Δημήτριος – Αντιδ/ρχος  Κοιν.Πολιτικής    
 
O Σύλλογος πρόσφερε  στους μικρούς μαθητές τη σχολική τσάντα, γλυκά και αναψυκτικά.

το συμβούλιο

   
                             ο Βουλευτής της Ν.Δ κ.Κέλλας Χρήστος


                        Ο Αντιδ/ρχος Κοιν.Πολιτικής
                        του Δήμου Λαρισαίων κ.Δεληγιάννης Δημήτριος

                                  
                          Ο Αντιπ/ρχης   Τεχν.Εργων κ.Απόστ.Μπέμπης