ScrollMsg

Κύριοι της Κυβέρνησης καταλάβετε ότι, δεν είστε μόνο οφειλέτες στους δανειστές σας, είστε οφειλέτες και στον λαό που ταχθήκατε να υπηρετείτε...

Καλώς Ήρθατε

Καλώς Ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων.

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

Αγία Μαρίνα: Πακιστανοί ξεγύμνωσαν 25χρονη που πήγε για μπάνιο - Μετέδιδαν live την επίθεση!

Η πολιτική μας ηγεσία βρήκε όμως την λύση του δημογραφικού στο πρόσωπο των "επενδυτών". Πρόσφατες οι δηλώσεις της προέδρου της Δημοκρατίας, και γνωστές οι απόψεις και οι ενέργειες όλων.

Πρώτα διαλύουν την οικογένεια (διαζύγια αυτόματα, με ένα κλικ, λες και αυτό είναι το πρόβλημά μας), διαφημίζουν τις εκτρώσεις, τις πληρώνουν, προπαγανδίζουν και επιβάλλουν την ανωμαλία, φορολογούν την οικογένεια, ευνοούν φορολογικά την αγαμία, πριμοδοτούν τις άγαμες θυγατέρες μέχρι να γίνουν 100 χρονών- από τις μεγαλύτερες ανοησίες που λίγο περιορίστηκε, διώχνουν μέσω της αναξιοκρατίας και της διαφθοράς πολλούς νέους και δη επιστήμονες και πάντως τους ικανότερους, και μετά εισάγουν ανεξέλεγκτα μετανάστες. Εικόνες από το εξωτερικό, με τεράστιες συγκεντρώσεις αλλοεθνών στα αστικά κέντρα, σύντομα θα δούμε και εδώ. Δεν μιλάμε για την λογική επικοινωνία και μετεγκατάσταση αλλοεθνών, αλλά για την μαζική και ανεξέλεγκτη εισροή τους- εισβολή θα ήταν πιο σωστό.

Εξίσου μεγάλη η ευθύνη του νεοέλληνα, που προφασίζεται κάθε δικαιολογία για αποφυγή οικογένειας ή ολιγοτεκνία. Οι πολύτεκνοι ξέρουμε ότι δεν είναι θέμα χρημάτων. Ταυτόχρονα ο νεοέλληνας αποφεύγει κατά κανόνα την εργασία στη γη, την κτηνοτροφία ή σε τεχνικά επαγγέλματα.