ScrollMsg

Κύριοι της Κυβέρνησης καταλάβετε ότι, δεν είστε μόνο οφειλέτες στους δανειστές σας, είστε οφειλέτες και στον λαό που ταχθήκατε να υπηρετείτε...

Καλώς Ήρθατε

Καλώς Ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων.

Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

Ανεύθυνοι λοιπόν;

Τροπολογία με την οποία απαλλάσσονται από τις ποινικές ευθύνες τα μέλη της επιτροπής των ειδικών για τις αποφάσεις τους ..., κατέθεσε η κυβέρνηση στη Βουλή! Με την τροπολογία γίνεται πλήρης απαλλαγή κάθε ευθύνης των μελών της επιτροπής των λοιμωξιολόγων για κάθε απόφαση που έχουν λάβει αναδρομικά!
Φαίνεται ότι η αποκάλυψη των πρακτικών έχει δημιουργήσει πολλούς τριγμούς και η πλήρης αποκάλυψη αυτών θα επιφέρει μεγάλους τριγμούς στην κυβέρνηση.
Να σημειώσουμε ότι η πρώτη από τις επιτροπές για τις οποίες θεσπίζεται το ακαταδίωκτο δεν είναι συμβουλευτική επιτροπή επιστημόνων, όπως η δεύτερη των προβλέψεων, αλλά κυβερνητικό όργανο (γ.γ. υπουργείου Υγείας, διοικητής ΕΟΔΥ, διοικητής ΕΚΑΒ κλπ.)!
Δηλαδή δύο γενικοί γραμματείς του υπουργείου Υγείας, μέλη της πολιτικής ηγεσίας (Κωτσιόπουλος - Πρεζεράκος), ο διοικητής ΕΟΔΥ (Αρκουμανέας) κι ο διοικητής ΕΚΑΒ - ΕΚΕΠΥ (Παπαευσταθίου) που δεν καλύπτονται από νόμο περί ευθύνης υπουργών ή βουλευτική ασυλία, εξασφαλίζουν ακαταδίωκτο για αποφάσεις κι όχι για «γνώμες» αφού είναι κυβερνητικά στελέχη με εκτελεστική αρμοδιότητα...
ΣΧΟΛΙΟ: .... ουδέν...