ScrollMsg

Κύριοι της Κυβέρνησης καταλάβετε ότι, δεν είστε μόνο οφειλέτες στους δανειστές σας, είστε οφειλέτες και στον λαό που ταχθήκατε να υπηρετείτε...

Καλώς Ήρθατε

Καλώς Ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων.

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ/ ΚΔΑΠ «Έξυπνα Παιδιά»

... Τα «έξυπνα παιδιά», είναι ένας χώρος δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά 5-12 ετών. Προσφέρει καινοτόμες δραστηριότητές και έχει ως όραμά του, την ανάπτυξη της δημιουργικότητας των παιδιών, την εξέλιξη των ταλέντων τους και την ανάπτυξη συναισθηματικής νοημοσύνης, δίνοντας τους ερεθίσματα μέσω των καινοτόμων δραστηριοτήτων που προσφέρει. 

ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ: Αρχιτεκτονική́/ Ρητορική́/ Θέατρο/ Σκάκι/ Ρομποτική́/ Χημεία/ Συναισθηματική́ Νοημοσύνη/ Μηχανολογία S.T.E.A.M./ Παραδοσιακοί́ χοροί́/ Ταξίδια στην Ευρώπη/ Δημιουργικός λόγος/ Survivor/ Master chef junior/ Εικαστικά́-Καλλιτεχνικά́/ Zumba/Hip Hop/Break Dance/ Αυτοάμυνα-Γυμναστική́  www.exypna.gr

...Μέσα σε ένα 4ωρο πρόγραμμα καθημερινά, το παιδί εναλλάσσεται ανά ώρα σε δραστηριότητες που δεν το αφήνουν να βαρεθεί. Η παρακολούθηση των προγραμμάτων είναι ΔΩΡΕΑΝ για όσες μητέρες πληρούν τις προϋποθέσεις και εντάσσονται στο πρόγραμμα ‘’εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής’’ (ΕΣΠΑ). Όλες οι δραστηριότητες γίνονται στο χώρο του ΚΕΝΤΡΟΥ μας. Βάση ΦΕΚ 2774 ΤΕΥΧΟΣ 2ο (8/7/2020) απαγορεύεται οποιαδήποτε δραστηριότητα εκτός αυτού και οποιαδήποτε συνεργασία με αθλητικούς συλλόγους, κέντρα ξένων γλωσσών κ.τ.λ. Έχει να κάνει καθαρά με την ασφάλεια των παιδιών και είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με αυτό. 
...COVID 19: Στο ΚΕΝΤΡΟ τηρούνται όλοι οι κανόνες ασφαλείας και υγιεινής. Μικρός αριθμός παιδιών ανά αίθουσα (έως 15), συχνή χρήση αντισηπτικού, χρήση μάσκας από τους συνεργάτες μας και από τα παιδιά, καθαριότητα του χώρου καθ΄ όλη την διάρκεια παραμονής των παιδιών και καλός εξαερισμός. Κάθε παιδί έχει τον προσωπικό του φάκελο-κουτί (μόνο δικό του) με τα είδη χειροτεχνίας που χρειάζεται. 
... Καλούμε τους γονείς να εγγράψουν τα παιδιά τους στο Κέντρο «έξυπνα παιδιά», να τους δώσουν την ευκαιρία από μικρή ηλικία να γνωρίσουν μια μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων και να βιώσουν νέες εμπειρίες, να αναπτύξουν νέα ταλέντα και νέες δεξιότητες που θα τους είναι χρήσιμες για την υπόλοιπη ζωή τους. Επιπλέον θα διασκεδάσουν, θα παίξουν, θα δημιουργήσουν καινούργιες παρέες και θα κάνουν νέους φίλους αναπτύσσοντας έτσι και την κοινωνικότητα τους. Σε ένα χώρο πολύ προσεγμένο και καθαρό, που φτιάχτηκε και λειτουργεί με κύριο γνώμονα τον σεβασμό στην προσωπικότητα του παιδιού. Οι γονείς μπορούν να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις μας, να γνωρίσουν τους συνεργάτες μας και να ενημερωθούν από κοντά για τις καινοτόμες δραστηριότητες μας καθημερινά. 
ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ
Aπό Δευτέρα 24/8 ξεκίνησαν οι εγγραφές μέσω ΕΣΠΑ και θα διαρκέσουν έως 9 Σεπτεμβρίου. Το Κέντρο Έξυπνα Παιδιά́ περιμένει τις μητέρες που έχουν λάβει την επιδότηση μέσω ΕΣΠΑ για την εγγραφή́ τους για τη νέα σχολική χρονιά́ για εντελώς δωρεάν συμμετοχή στο 4ωρο καθημερινό πρόγραμμα του Κέντρου! Ειδικά για τον Σύλλογο Πολυτέκνων και για όσες μητέρες δεν έχουν λάβει την επιδότηση ΕΣΠΑ (Voucher) τα Έξυπνα Παιδιά προσφέρουν έκπτωση 20% επί της αξίας τοποθέτησης για την 4ωρη καθημερινή απασχόληση των παιδιών τους με την επίδειξη της κάρτας μέλους του συλλόγου ! 
1ο Kέντρο: Κενταύρων 15Β (Πλησίον πλατείας Εβραίων) Τηλ: 2410 254254 & 6906975369
2ο Kέντρο: Μανδηλαρά 108 & Υψηλάντου (Άγιος Κωνσταντίνος)  Τηλ: 2410 552242
Ιστοσελίδα: https://www.exypna.gr/  Facebook: https://www.facebook.com/exypnapaidia  Instagram: exypna_paidia  Email: info@exypna.gr