ScrollMsg

Κύριοι της Κυβέρνησης καταλάβετε ότι, δεν είστε μόνο οφειλέτες στους δανειστές σας, είστε οφειλέτες και στον λαό που ταχθήκατε να υπηρετείτε...

Καλώς Ήρθατε

Καλώς Ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων.

Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

Προσφορά φροντιστηρίου ΔΙΑΥΛΟΣ, Ρούσβελτ 12

... Αγαπητοί Πολύτεκνοι της Λάρισας,

Ο «ΔΙΑΥΛΟΣ» προσφέρει τις υπηρεσίες του στους μαθητές του γυμνασίου και του λυκείου ως ένας πόλος ποιοτικός και ισχυρά ανταγωνιστικός προς τα ήδη υπάρχοντα φροντιστηριακά σχήματα. Η ιδιαιτερότητά του, ωστόσο, και ταυτόχρονα το συγκριτικό του πλεονέκτημα είναι ότι “χτίζεται” με προδιαγραφές που τον καθιστούν απολύτως συμβατό με τις απαιτήσεις του Νέου Λυκείου, όπως αυτό αναδύεται από την προωθούμενη εκπαιδευτική μεταρρύθμιση. Η πολυετής παρουσία των βασικών συντελεστών του εγχειρήματος σε τάξεις του φροντιστηριακού και του ευρύτερου εκπαιδευτικού χώρου αποτελούν και την ουσιαστικότερη εγγύηση. Ο «ΔΙΑΥΛΟΣ» έχει στελεχωθεί με άξιους συνεργάτες όλων των ειδικοτήτων που, ύστερα από πρόκληση ενδιαφέροντος, επιλέχθηκαν με αυστηρά κριτήρια, ώστε να διαθέτουν τα τρία σημαντικότερα προσόντα στη δουλειά μας: επιστημονική κατάρτιση, παιδαγωγικό ήθος, επαγγελματική πείρα. Στους μαθητές μας παρέχουμε: κάλυψη των γνωστικών κενών που ενδεχομένως δημιουργήθηκαν σε προηγούμενα έτη. κατάλληλη προετοιμασία για τις εξετάσεις. ανάπτυξη της κριτικής ικανότητας. συχνά επαναληπτικά διαγωνίσματα. δωρεάν διδασκαλία μαθημάτων για την προετοιμασία των μαθητών πριν τα διαγωνίσματα του σχολείου. διαρκή ενημέρωση και συνεργασία με τους γονείς.

Αν, λοιπόν, επιθυμείτε να αποκτήσει το παιδί σας ήδη από το γυμνάσιο τις απαραίτητες βάσεις, αν επιθυμείτε να έχει μια επιτυχημένη πορεία στο εξαιρετικά απαιτητικό νέο λύκειο και, τέλος, να ακολουθήσει τον ασφαλέστερο δρόμο για το Πανεπιστήμιο, μπορείτε να θεωρείτε τη συνεργασία μαζί μας ως μια έξυπνη και επιτυχημένη επιλογή.

Ο «ΔΙΑΥΛΟΣ», προσφέρει σε όλους τους μαθητές μας, τέκνα πολυτέκνων οικογενειών έκπτωση 25% στα ετήσια δίδακτρα όταν η οικογένεια έχει 4 παιδιά 30%, με 5 παιδιά κ.ο.κ. Επισκεφθείτε μας, για να μας γνωρίσετε από κοντά. Να σας ενημερώσουμε για τα προγράμματα που καταρτίζουμε, τη φιλοσοφία και τους στόχους μας καθώς και για να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτησή σας σχετικά με την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση που βρίσκεται σε εξέλιξη. 

 Με εκτίμηση Μιχάλης Διαμαντής - Γιάννης Χατζής