ScrollMsg

Κύριοι της Κυβέρνησης καταλάβετε ότι, δεν είστε μόνο οφειλέτες στους δανειστές σας, είστε οφειλέτες και στον λαό που ταχθήκατε να υπηρετείτε...

Καλώς Ήρθατε

Καλώς Ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων.

Τρίτη 4 Αυγούστου 2020

Covid 19- μια άποψη που ακούγεται

Απόλυτα συνεπείς χρονικά η κυβέρνηση και τα ΜΜΕ προετοιμάζονται για το δεύτερο "κύμα" του κορονοϊού το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου. Το λέγαμε για ανέκδοτο, και έγινε πράξη. Πάσχα, 15 Αυγούστου, Χριστούγεννα... Πρωτοσέλιδο αρνητικά είναι οι γάμοι και "το έντονο θρησκευτικό στοιχείο" των Ελλήνων. Πότε αλήθεια ελέγχθηκε σοβαρά ΜΜΕ για προπαγάνδα ή ψεύδη; Δεν συζητάμε βέβαια για την λογοδοσία ή την ευθύνη των πολιτικών. Ούτε οι τουρίστες, ούτε τα μπαρ, ούτε, στο κάτω κάτω, η πραγματικότητα του κάθε ιού να μεταδίδεται σχετικά εύκολα. Τα μυστήρια και οι ακολουθίες φταίνε.
Μάλλον εμείς βρήκαμε την αληθινή αιτία- τον αληθινό κίνδυνο για τον κορονοϊό: οι εκκλησίες, η Θεία Κοινωνία, οι πιστοί. Το πρόβλημα είναι ότι οι άλλοι λαοί που δεινοπαθούν δεν έχουν τόσο "έντονο θρησκευτικό στοιχείο" να περιορίσουν, για να σωθούν. Να τους δώσουμε τα φώτα μας για άλλη μια φορά βρε αδερφέ!