ScrollMsg

Κύριοι της Κυβέρνησης καταλάβετε ότι, δεν είστε μόνο οφειλέτες στους δανειστές σας, είστε οφειλέτες και στον λαό που ταχθήκατε να υπηρετείτε...

Καλώς Ήρθατε

Καλώς Ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων.

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

Σχολείο Αστρονομίας για την περίοδο Οκτωβρίου 2020 - Μαϊου 2021- Υποτροφία/ συνεργασία με Σύλλογο Πολυτέκνων

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Λαρίσης & Περιχώρων σε συνεργασία με την ΚοινΣΕπ "Έναστρον" (www.enastron.org) με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουν τα εξής:
Α. Η ΚοινΣΕπ "Έναστρον" προσφέρει σε μαθητή/ μαθήτρια πολύτεκνης οικογένειας του Συλλόγου μας ΔΩΡΕΑΝ ετήσια φοίτηση (κόστους 1ης τάξης 300 ευρώ) στο Σχολείο Αστρονομίας. Τα μαθήματα θα διεξαχθούν στο Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας από τον Οκτώβριο 2020 έως και το Μάϊο 2021.
Β. Ο Σύλλογος Πολυτέκνων σε συνεργασία με την ΚοινΣΕπ "Έναστρον" θα καλύψει πλήρως οικονομικά επιπλέον την ετήσια φοίτηση στο Σχολείο Αστρονομίας για δυο ακόμη τέκνα πολυτέκνων οικογενειών του Συλλόγου μας.
Συνολικά 3 παιδιά μας θα παρακολουθήσουν το Σχολείο. Καλούμε τους γονείς να δηλώσουν συμμετοχή για τα τέκνα τους Ε' & ΣΤ' Δημοτικού & όλων των τάξεων του Γυμνασίου, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το σχολείο. Η επιλογή των μαθητών θα γίνει με κλήρωση. Προϋπόθεση το θεωρημένο βιβλιάριο. Εκδήλωση ενδιαφέροντος ως μέσα Σεπτεμβρίου. ΠΡΟΣΟΧΗ: σε περίπτωση μη παρακολούθησης- αδιαφορίας, η δαπάνη δεν θα καλύπτεται.
Γ. Η ΚοινΣΕπ "Έναστρον" προσφέρει έκπτωση 50 ευρώ, δηλαδή σύνολο διδάκτρων 250 ευρώ για κάθε τάξη και για τις τρεις τάξεις, για κάθε παιδί πολύτεκνης οικογένειας μέλους του Συλλόγου Πολυτέκνων.
Πληροφορίες: Μπιρσιάνης Γιώργος, Διαχειριστής - Υπεύθυνος Δράσεων- ΚοινΣΕπ "Εναστρον" www.enastron.org 6983512219