ScrollMsg

Κύριοι της Κυβέρνησης καταλάβετε ότι, δεν είστε μόνο οφειλέτες στους δανειστές σας, είστε οφειλέτες και στον λαό που ταχθήκατε να υπηρετείτε...

Καλώς Ήρθατε

Καλώς Ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων.

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Διαύγεια & διαφάνεια

Ως είχε προαναγγελθεί, δημοσιεύονται συνοπτικά οι αποφάσεις των ΔΣ, ώστε να ενημερώνονται τα μέλη μας και να αξιολογούν την εκτέλεσή τους. Η δημοσίευση ήταν επιβεβλημένη, καθώς η επιχειρούμενη αγορά του γραφείου (απόφαση πώλησης ιδιοκτήτη) και η πώληση των δυο γραφείων (ενιαίο, στη στοά Κουτσίνα, οι παλαιότεροι το θυμούνται) είναι ενέργειες & αποφάσεις πολύ σοβαρές. Τους τελευταίους μήνες έγινε σοβαρή & χρονοβόρα προσπάθεια βελτίωσης θεμάτων εσωτερικής λειτουργίας. Πέρα από την οικονομική διαχείριση, περισσότερα αργότερα, τα αποτελέσματα της οποίας επιτρέπουν ήδη περισσότερες και λίαν σοβαρές ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ δράσεις (έχουν αδρά αναφερθεί ορισμένες, άλλες έλαβαν χώρα), εντοπίζονται και λύνονται και πολλά άλλα. Τελευταίο που προέκυψε μετά από όμοια έρευνα & προσπάθεια, η διαπίστωση ότι τα δυο γραφεία (ενιαίος χώρος- μισθωμένος) του Συλλόγου μας στον Δ' όροφο της στοάς Κουτσίνα επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου αρ. 7, εμβαδού 23,40 τμ + 22,32 τμ, δεν είχαν δηλωθεί στο Κτηματολόγιο της Λάρισας, με ό, τι κι αν σημαίνει αυτό (παλιές παραλείψεις). Ευελπιστούμε ότι το ζήτημα θα επιλυθεί μέσω της άμεσης & ολιγοδάπανης διαδικασίας του προδήλου σφάλματος, ήδη δε δρομολογείται.
Σχόλιο: Σε γραπτό μήνυμα, που επικροτήθηκε από τον απελθόντα πρόεδρο, ο παραιτηθείς από το ΔΣ λόγω "πολλών & ποικίλων υποχρεώσεων" πρώην γραμματέας, μας μέμφθηκε ότι … η δημοσίευση των αποφάσεων του ΔΣ στο διαδίκτυο είναι άστοχη (γιατί) πολλοί επισκέπτες της ιστοσελίδας δεν έχουν την ωριμότητα και την διάκριση να αξιολογήσουν τις αποφάσεις του ΔΣ... Εμείς διαφωνούμε κάθετα με την στάση- άποψη αυτή και θα δημοσιεύουμε την δράση μας, ώστε και κανείς να μην επικαλείται άγνοια για πράγματα που γνωρίζει & κανείς να μην τσαλακώνει και πετά στον κάλαθο των αχρήστων υπογεγραμμένες από τον ίδιο αποφάσεις του ΔΣ.