ScrollMsg

Κύριοι της Κυβέρνησης καταλάβετε ότι, δεν είστε μόνο οφειλέτες στους δανειστές σας, είστε οφειλέτες και στον λαό που ταχθήκατε να υπηρετείτε...

Καλώς Ήρθατε

Καλώς Ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων.

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019

Διαγωνισμός- Αστυνομία- Πιστοποιητικό ΑΣΠΕ/ μοριοδότηση

Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για την πρόσληψη 1.500 ειδικών φρουρών, για την οποία έχει γίνει ήδη η δημοσίευση στο ΦΕΚ. Με την προκήρυξη καθορίζονται οι προϋποθέσεις για την συμμετοχή στον διαγωνισμό, τα προσόντα των υποψηφίων, τα δικαιολογητικά που απαιτούνται & οι λεπτομέρειες που αφορούν τους ενδιαφερόμενους. Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής, εκτός των άλλων, έχουν άνδρες και γυναίκες που δεν υπερβαίνουν το 28ο έτος της ηλικίας τους, είναι απόφοιτοι όλων των τύπων Λυκείου της ημεδαπής ή της αλλοδαπής ή ισότιμου τίτλου σπουδών, εκτός από κάποιες εξαιρέσεις, έχουν καθαρό ποινικό μητρώο, δεν έχουν τατουάζ στο σώμα τους, δεν έχουν κάνει ποτέ χρήση ναρκωτικών, κ.ά. Όλα περιλαμβάνονται αναλυτικά στην προκήρυξη, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ. Πληροφορίες: 1) Κατά τόπους Αστυνομικά Τμήματα τα τηλέφωνα των οποίων περιέχονται στην κάτωθι ιστοσελίδα στο πεδίο «Αναζήτηση Υπηρεσίας» 2) Ιστοσελίδα Ελληνικής Αστυνομίας www.hellenicpolice.gr www.astynomia.gr 3) Τηλέφωνο: 213- 1520169. Επισημαίνεται ότι η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων μαζί με όλα τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι έως τις 26 Αυγούστου στις 15.00 στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας του κάθε υποψηφίου.
Ειδικά για τους πολυτέκνους ορισμένα στοιχεία (για πρόσθετη μοριοδότηση): 
... vi. Φωτοαντίγραφο πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης του οικείου δήμου ή κοινότητας, στα δημοτολόγια των οποίων είναι γραμμένοι/ες ή βεβαίωση οικογενειακής κατάστασης που χορηγείται από τα ΚΕΠ μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Εθνικού Δημοτολογίου [(ΟΠΣΕΔ) – κοινή υπουργική απόφαση 7228/2014 (Φ.Ε.Κ. Β΄-457) πρόσφατης έκδοσης (όχι παλαιότερης των δύο μηνών από την ημερομηνία έναρξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων) ή αντίστοιχο πιστοποιητικό αρμόδιας αλλοδαπής αρχής, συνοδευόμενο σε κάθε περίπτωση από πιστοποιητικό της Ανωτάτης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος (ΑΣΠΕ), ως ορίζει η διάταξη του άρθρου 6 του ν. 3454/2006 (Φ.Ε.Κ. Α΄-75), σε συνδυασμό με το άρθρο 67 παρ. 9 του ν. 4316/2014 (Φ.Ε.Κ. Α΄-270), εφόσον ο υποψήφιος/α είναι γονέας ή τέκνο πολύτεκνης οικογένειας. 
... η. Τα ανωτέρω δικαιολογητικά να υποβάλλονται ταξινομημένα με την εξής σειρά: 1. Αίτηση συμμετοχής. 2. Φωτ/φο Βεβαίωσης Α.Μ.Κ.Α. 3. Υπεύθυνη δήλωση περί κατοχής προσόντων και προϋποθέσεων (ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ Δ΄). 4. Φωτ/φο Τίτλου Σπουδών. 5. Φωτ/φο Πτυχίου ξένης γλώσσας (και β΄ ξένης γλώσσας). 6. Φωτ/φο Πιστοποιητικού Στρατολογικής Κατάστασης. 7. Φωτ/φο και των δύο όψεων της κατεχόμενης άδειας οδήγησης. 8. Φωτ/φο πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης. 9. Φωτ/φο πιστοποιητικού πολυτεκνικής ιδιότητας από την Α.Σ.Π.Ε. 10. Υπεύθυνη δήλωση Ν.1599/86 (Φ.Ε.Κ. Α΄-75) των τέκνων προσωπικού Ελληνικής Αστυνομίας που δολοφονήθηκε ή τραυματίσθηκε θανάσιμα κατά την εκτέλεση του καθήκοντος και εξαιτίας αυτού (ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ Ε΄). 11. Φωτ/φο Πτυχίου Δημοσίου ΙΕΚ «Στέλεχος Ασφαλείας Προσώπων και Υποδομών» ή «Στέλεχος Υπηρεσιών Ασφαλείας».
...h. Έξι (6) μονάδες στον/ην υποψήφιο/α που είναι γονέας πολύτεκνης οικογένειας, τέσσερις (4) μονάδες στον/ην υποψήφιο/α που είναι γονέας τριών τέκνων, τρεις (3) μονάδες στον/ην υποψήφιο/α που είναι τέκνο πολύτεκνης οικογένειας και δύο (2) μονάδες στον/ην υποψήφιο/α που είναι τέκνο τρίτεκνης οικογένειας. Επισημαίνεται ότι, για κάθε μία από τις περιπτώσεις (e), (f) και (h) του εδαφ. (ii) της παρούσας παραγράφου, που στο πρόσωπο του υποψηφίου συντρέχουν περισσότερα του ενός από τα κατά περίπτωση κριτήρια, προστίθεται μόνο ο μεγαλύτερος αριθμός μονάδων ανά περίπτωση...