ScrollMsg

Κύριοι της Κυβέρνησης καταλάβετε ότι, δεν είστε μόνο οφειλέτες στους δανειστές σας, είστε οφειλέτες και στον λαό που ταχθήκατε να υπηρετείτε...

Καλώς Ήρθατε

Καλώς Ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων.

Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

Πρόγραμμα Ιατρικής Παροχής- ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Χάριτι Θεού, με την ευλογία του Μητροπολίτη μας κ. Ιερωνύμου, τον οποίο ιδιαίτερα ευχαριστούμε για την παρουσία του & τα λόγια του στην ανακοίνωση του προγράμματός μας, τις ευχές του και την αυθόρμητη (χωρίς να ζητηθεί από εμάς) δημόσια και κατ' ιδίαν δέσμευση του να συμβάλει η Μητρόπολη έμπρακτα στη υλοποίηση του προγράμματος για την πολύτεκνη μητέρα, με ιδιαίτερη χαρά δημόσια ανακοινώνουμε ότι ήδη χειρουργήθηκε επιτυχώς και πήρε εξιτήριο αισίως από την κλινική Animus Κυανούς Σταυρός γυναίκα μέλος του Συλλόγου μας. Επίσης περίπου δέκα γυναίκες- μητέρες έχουν ήδη προσέλθει για εξέταση/ διάγνωση κοκ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: παρακαλούμε απευθύνεστε στο τηλέφωνο του ιατρού 2411 115911. Προϋπόθεση το θεωρημένο βιβλιάριο της οικογένειας. Προτεραιότητα εκτέλεσης χειρουργείων σύμφωνα με το ιατρικώς επείγον/ επιβαλλόμενο, την ηλικία (νεότερες κατά προτεραιότητα, ιδίως λόγω πιθανότητας νέας εγκυμοσύνης, κα) και πάντα σύμφωνα με το πρόγραμμα του ιατρού.
Επίσης μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο του Συλλόγου.