ScrollMsg

Κύριοι της Κυβέρνησης καταλάβετε ότι, δεν είστε μόνο οφειλέτες στους δανειστές σας, είστε οφειλέτες και στον λαό που ταχθήκατε να υπηρετείτε...

Καλώς Ήρθατε

Καλώς Ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων.

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ....



για τον αποκλεισμό πολυτέκνων οικογενειών απο τις διανομές παρεμβατικών προϊόντων
Αρ.Πρωτ.120
10/11/2013

Προς Υπ. Αγρ. Ανάπτ. & Τροφίμων
Κ.Τσαυτάρη Αθανάσιο
Αχαρνών 2 ΑΘΗΝΑ

Θέμα: αποκλεισμός πολυτέκνων οικογενειών από τα προϊόντα Ε.Ε

Κ.Υπουργέ,

Σκεφθήκαμε πολύ σοβαρά για το αν πρέπει να σας απαντήσουμε για το κατόρθωμα σας να πετσοκόψετε πάνω από το 35% από το σύνολο των πολυτέκνων οικογενειών που κατέθεσαν τα δικαιολογητικά τους για τη χορήγηση των παρεμβατικών προϊόντων της Ε.Ε.
Από τις 1.000 περίπου οικογένειες που υπέβαλαν δικαιολογητικά, μετά από έλεγχο και διασταυρώσεις που έγιναν ,τελικοί δικαιούχοι θα είναι ΜΟΝΟ 682!!
Δεν σας έφθανε που κατεβάσατε το εισοδηματικό όριο των δικαιούχων από τις 12.000€ στις 7.200€ αλλά προχωρήσατε λαμβάνοντας υπόψη σας ΟΧΙ τα πραγματικά εισοδήματα αλλά τα τεκμαρτά.
Κ.Υπουργέ, ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ λέγεται αν λαμβάνετε υπόψη το εισόδημα που προήλθε από τη χορήγηση του πολυτεκνικού επιδόματος ή από την ισόβια τιμητική σύνταξη στην πολύτεκνη μητέρα μέχρι 31/12/2013 (γιατί πλέον έχει καταργηθεί εκτός και αν δεν το γνωρίζετε κι εσείς όπως πολλοί συνάδελφοι σας Βουλευτές). Έχει χαθεί πλέον κάθε σεβασμός προς την πολύτεκνη οικογένεια. Γιατί τόσο μένος προς τους στυλοβάτες του Έθνους; Γιατί δεν αντιδράσατε όταν κάποιοι στο Υποικ τεχνηέντως έλαβαν μέτρα για τον υπολογισμό του εισοδήματος βάσει του τεκμαρτού και όχι βάσει του πραγματικού; Είμαστε περήφανοι που έχουμε τον τίτλο του ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥ ΓΟΝΕΑ και όχι του απόρου όπως θέλει να μας αποκαλεί η Ε.Ε. Ζητούμε όμως την τήρηση του Συντάγματος που επιτάσσει ειδική φροντίδα και στήριξη προς την πολύτεκνη οικογένεια. Δυστυχώς όμως η Συγκυβέρνηση για άλλη μια φορά υπακούει στις επιταγές της τρόικα μη έχοντας το τσαγανό να σηκώσει το ανάστημα της. Λυπούμαστε πολύ και παρακαλούμε : Μην συνεχίζεται την καταστροφή του Ελληνικού λαού και της Ελληνικής οικογένειας!!!


Για το Δ.Σ
                                                               

       Ο Πρόεδρος                        Ο Γεν.Γραμματέας


       Τσιόγιας Νικ.                     Γκουντελάκης Παν.