ScrollMsg

Κύριοι της Κυβέρνησης καταλάβετε ότι, δεν είστε μόνο οφειλέτες στους δανειστές σας, είστε οφειλέτες και στον λαό που ταχθήκατε να υπηρετείτε...

Καλώς Ήρθατε

Καλώς Ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων.

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Επιστολή προς Πρόεδρο Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας



Προς Πρόεδρο
Ιατρικού  Συλλόγου Λάρισας

Κ.Πρόεδρε,

Η δυσχερής οικονομική συγκυρία γίνεται δυσχερέστερη για τις οικονομικά ασθενέστερες τάξεις των πολιτών όπως είναι και οι πολύτεκνες οικογένειες.
Πάγια είναι η νομολογία των Διοικ.Δικαστηρίων περί των πολυτέκνων οικογενειών οι οποίες υπηρετούν το δημόσιο συμφέρον και κάθε περικοπή στα εισοδήματα τους είναι αντισυνταγματική.
Όμως ο ανώτατος νόμος (ΣΥΝΤΑΓΜΑ) του κράτους καταπατείται, καταστρατηγείται και στην περίπτωση των πολύτεκνων με τα μέτρα που λαμβάνονται.
Η πολύτεκνη οικογένεια πλήττεται βάναυσα και ολοταχώς η χώρα μεταβάλλεται σε επαρχιακό-ευρωπαϊκό γηροκομείο.
Απευθυνόμαστε και σε σας και ζητούμε τη συνδρομή σας για την ιατρική φροντίδα των μελών μας ,αν όχι δωρεάν με το χαμηλότερο κόστος.
Ο Δικηγορικός Σύλλογος έχει συντάξει κατάλογο μελών του οι οποίοι παρέχουν δωρεάν νομικές συμβουλές σε ανθρώπους που αδυνατούν να διεκπεραιώσουν τις υποθέσεις τους στα Δικαστήρια.
Το ανθρωπιστικό στοιχείο και μάλιστα στην Ορθόδοξη του έκφραση πιστεύουμε πως θα εκφρασθεί από τα μέλη σας στο αίτημα μας και για αυτό σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

 
ΓΙΑ  ΤΟ  Δ.Σ
 

              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                          Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 
             ΤΣΙΟΓΙΑΣ  ΝΙΚ.                    ΓΚΟΥΝΤΕΛΑΚΗΣ  ΠΑΝ.