ScrollMsg

Κύριοι της Κυβέρνησης καταλάβετε ότι, δεν είστε μόνο οφειλέτες στους δανειστές σας, είστε οφειλέτες και στον λαό που ταχθήκατε να υπηρετείτε...

Καλώς Ήρθατε

Καλώς Ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων.

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Αντιπολυτεκνική - Αντιεθνική και Αντιοικογενειακή διάθεση δυστυχώς και αυτών των κυβερνώτων

κ.Πρωθυπουργέ………μας εξαπατήσατε

Οι κόκκινες προεκλογικές γραμμές δυστυχώς πολύ σύντομα…….ξεθώριασαν
Πέρυσι το ΠΑΣΟΚ, εφαρμόζοντας το πονάει δόντι ….κόβει κεφάλι με τις οριζόντιες περικοπές  έρχεται τώρα και λέει:όχι οριζόντιες περικοπές-τι υποκρισία άραγε; ξεκίνησε με το επίδομα Γάμου  και τις μειώσεις των επιδομάτων των τέκνων πάνω από το 4ο.Τώρα ήλθε η ώρα του κ.Σαμαρά, που προεκλογικά έβαζε κόκκινες γραμμές για το Δημογραφικό, μας υφάρπαξε τις ψήφους και τώρα μας αποτελειώνει! και πρόκειται περί θράσους να λένε ότι θα μας αποκαταστήσουν σε βάθος τετραετίας! Για το επίδομα θέρμανσης που ανακοινώθηκε, ουδεμία πρόβλεψη για το 4ο και άνω τέκνο!! Απόφαση ντροπής, το 4ο,το 7ο,το 14ο παιδί……αυτά θα ζεσταίνονται από τα χνώτα τους!!!
Τέτοια ευαισθησία για την πολύτεκνη οικογένεια επιτάσσει το άρθρο 21 του Συντάγματος κ.Σαμαρά. Ντροπή σας κύριοι….Παλαιότερα το 1991 η παράταξη σας μέσω του τότε Πρωθυπουργού Μητσοτάκη έδωσε το επίδομα -σύνταξη στην πολύτεκνη μάνα.Το 2003, 15 συνάδελφοι σας στη Ν.Δ πήραν γενναία απόφαση διορισμού πολυτ.εκπ/κών με αποδεδειγμένα θετικά αποτελέσματα όσον αφορά τις γεννήσεις, όπως και στις προσλήψεις πανελλαδικά με το ποσοστό 20%.
Σας παραπέμπουμε στο  ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ ΠΟΡΙΣΜΑ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ  ΚΑΙ  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ..   
Ελπίζουμε το Πόρισμα αυτό να παραμείνει μόνιμα ως οδηγός αναφοράς σε κάθε ψηφιακή βιβλιοθήκη όσων πονάνε γι ΄ αυτόν τον τόπο :
ΤΟ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ ΠΟΡΙΣΜΑ -ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ : οι ορθές απόψεις που είχαν το 1993 οι πολιτικοί μας. Συγκρίνετε τη διαστροφή τους σήμερα!
Πηγή  http://www.tideon.org/index.php/2012-02-03-08-47-53/2012-02-16-21-03-08/3432-2012-07-04-18-12-01-642
 Το περιεχόμενο του πορίσματος του οποίου όμως, είναι επίκαιρο όσο ποτέ άλλοτε καθώς η χώρα μας σβήνει από την αδιαφορία των πολιτικών μας!
Το Πόρισμα –Ορόσημο για την επίλυση των μεγαλυτέρων προβλημάτων της Χώρας, ξεχασμένο από 1993, που αποκαλύπτει «τα κρύφια των καρδιών» πολλών πολιτικών μας, που δρουν μέχρι και σήμερα, και τα ονόματά τους αναφέρονται στο πόρισμα .
 Το Πόρισμα αυτό της Διακομματικής Επιτροπής της Βουλής του 1993 περιέχει θέσεις εκπληκτικά αληθινές για το Δημογραφικό, τους λαθρομετανάστες, τις εκτρώσεις, την ενίσχυση του εθνικού και θρησκευτικού φρονήματος του λαού και άλλα καίρια θέματα, (ειδικά μετά την σελίδα 14) που έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε ότι γράφηκαν τότε με ειλικρινή πρόθεση .
 Μέσα σε 10 χρόνια περίπου όλες αυτές οι θέσεις της εφαρμοσμένης  πολιτικής  έχουν μεταστραφεί προς την τελείως αντίθετη κατεύθυνση, δηλαδή προς τη χοάνη της παγκοσμιοποίησης και της βαθμιαίας εξαφάνισης της ελληνικής αυτοσυνειδησίας μας.
Να σημειωθεί, ότι μετά από πολλά χρόνια, πέρυσι, είχε  προγραμματιστεί  να γίνει μια συζήτηση προ ημερησίας διατάξεως στη Βουλή,  σε επίπεδο Αρχηγών Κομμάτων, με θέμα: «Το Δημογραφικό ζήτημα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν   οι Ελληνικές πολυμελείς οικογένειες». Αυτή η συζήτηση, αναβλήθηκε 4 συνεχείς φορές, και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ!!!  

Για το Δ.Σ

   Ο Πρόεδρος                   Ο Γεν.Γραμματέας

   Τσιόγιας Νικ.                  Γκουντελάκης Παν.