ScrollMsg

Κύριοι της Κυβέρνησης καταλάβετε ότι, δεν είστε μόνο οφειλέτες στους δανειστές σας, είστε οφειλέτες και στον λαό που ταχθήκατε να υπηρετείτε...

Καλώς Ήρθατε

Καλώς Ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων.

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Μέλη του Δ.Σ του συλλόγου πολυτέκνων Λάρισας & Περιχώρων επισκέφθησαν την ιδιοκτήτρια της εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ κ.Δανάη Δημητρακοπούλου την οποία ενημέρωσαν για θέματα που ενδιαφέρουν την πολύτεκνη οικογένεια.Ζήτησαν τη συμπαράσταση της στις φημολογούμενες αποφάσεις της κυβέρνησης που αφορούν την περικοπή των πολυτεκνικών επιδομάτων σε επίπεδα εξευτελιστικά,την φημολογούμενη κατάργηση του αφορολόγητου που έχει να κάνει με τα παιδιά,την κατάργηση των μετεγγραφών των παιδιών των πολυτέκνων οικογενειών,το επίδομα θέρμανσης που δεν υπάρχει καμια πρόβλεψη για το 4ο και άνω τέκνο.

η Κυβέρνηση ως άλλος Ηρώδης(δια της Εφορίας) τιμωρεί την τεκνοποιΐα. Πάνω έως και 400% ο φόρος!!! Μέτρα που η ίδια μητριά πολιτεία κατά καιρούς έχει πάρει και που αποδεδειγμένα απέδωσαν (διορισμοί πολυτέκνων εκπ/κών,προσλήψεις 20% πανελλαδικά,έρχεται τώρα και τα εκμηδενίζει καταργώντας κάθε ίχνος δημογραφικής πολιτικής.

Εχεις παιδιά;Είσαι ο καλλίτερος πελάτης της εφορίας.