ScrollMsg

Κύριοι της Κυβέρνησης καταλάβετε ότι, δεν είστε μόνο οφειλέτες στους δανειστές σας, είστε οφειλέτες και στον λαό που ταχθήκατε να υπηρετείτε...

Καλώς Ήρθατε

Καλώς Ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων.

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ & ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ


 
Παρουσία πλήθους πολυτέκνων πραγματοποιήθηκε για έβδομη συνεχόμενη χρονιά η απονομή της πρώτης σχολικής τσάντας στα πρωτάκια του Δημοτικού στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας.Ο Πρόεδρος του συλλόγου Τσιόγιας Νικόλαος στην ομιλία του ανέφερε τα εξής:
Αγαπητά παιδιά, συνάδελφοι ήρωες πολύτεκνοι, αγαπητοί προσκεκλημένοι σας ευχαριστούμε πολύ που αγκαλιάζετε την σημερινή μας εκδήλωση. Πιστοί στο ραντεβού μας  7 χρόνια τώρα  βρισκόμαστε εδώ για να δώσουμε την πρώτη σχολική τσάντα στα πρωτάκια του Δημοτικού. Για να δώσουμε χαρά στα παιδιά αυτά, που άλλα ενδεχομένως να έχουν προμηθευθεί την τσάντα, άλλα να μην την έχουν προμηθευθεί και να περιμένουν την προσφορά αυτή.
Η σημερινή εκδήλωση μας βρίσκει στις επάλξεις γιατί υψηλά ιστάμενοι κυβερνώντες αφού φρόντισαν τα προηγούμενα χρόνια να δημιουργήσουν ένα απέραντο χάος στη χώρα μας, έρχονται τώρα να σώσουν σε  εισαγωγικά για να μην πούμε να αποτελειώσουν την Ελληνική οικογένεια και προπάντων την πολύτεκνη οικογένεια.Να την οδηγήσουν στην εξαθλίωση. Φρόντισαν βέβαια τα προηγούμενα χρόνια να οδηγήσουν με τις επιλογές τους όλους εναντίον των πολυτέκνων, λες και ότι έγινε στην Ελλάδα φταίνε οι προνομιούχοι πολύτεκνοι. Μέτρα που κατά καιρούς πάρθηκαν από την μητριά πολιτεία υπέρ του θεσμού της οικογένειας, ακριβώς τα αντίθετα εφαρμόσθηκαν και γυρίσαμε στο μηδέν. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε οριακό σημείο με την εκ νέου περικοπή των πολυτεκνικών επιδομάτων η οποία θα διογκώσει περαιτέρω την εξαθλίωση χιλιάδων πολυτέκνων. Χθες ο Πρωθυπουργός διεμήνυσε από τη ΔΕΘ ότι τα μέτρα είναι σκληρά, θα είναι τα τελευταία και σε δυο χρόνια που θα ανακάμψει η οικονομία θα αποκατασταθούν οι χαμηλοσυνταξιούχοι και οι πολύτεκνοι!!!! Τα συμπεράσματα δικά σας.
Συνάδελφοι πολύτεκνοι να χαίρεστε τα παιδιά σας και καλή πρόοδο.
Επιστολή προς το σύλλογο απέστειλε ο Υφ/ργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κ.Χαρακόπουλος Μάξιμος.Παρέστησαν ο Βουλευτής της Ν.Δ κ.Κέλλας Χρήστος, ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής κ.Αλεξόπουλος Χρυσοβαλάντης, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ.Αγοραστός Κων/νος, εκπρόσωπος της Ι.Μ Λάρισας και Τυρνάβου, ο εκπρόσωπος της 1ης Στρατιάς και ο Διοικητής της ΛΑΦΛ.Προσφέρθηκαν καφές,αναψυκτικά,γλυκά.
Εδόθησαν δυο τσάντες.Μια προσφορά του συλλόγου και μια προσφορά της εταιρίας τηλεπικοινωνιών CYTA.Ευχαριστούμε τη Cyta Ελλάδος, Θυγατρική του Εθνικού Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Κύπρου, η οποία φέτος υποστηρίζει το Σύλλογό μας με προσφορά σχολικού υλικού για τα παιδάκια της 1ης Δημοτικού.




Από το γραφείο τύπου του συλλόγου