ScrollMsg

Κύριοι της Κυβέρνησης καταλάβετε ότι, δεν είστε μόνο οφειλέτες στους δανειστές σας, είστε οφειλέτες και στον λαό που ταχθήκατε να υπηρετείτε...

Καλώς Ήρθατε

Καλώς Ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων.

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

Απόφαση σοκ δικαστηρίου για πολύτεκνη οικογένεια

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΣΧΟΛΙΟ:
 
Έξω οι βαρυποινίτες & τα λαμόγια, μέσα οι γονείς- πολύτεκνοι!
Λογικό, αφού οι βαρυποινίτες δεν εγκληματούν όλο το 24ωρο, και είναι και ήσυχοι, όσο μπορούν: "κιχ μην κάνετε", μας λένε όταν ληστεύουν.
Άσε που δεν χωράνε στις φυλακές, και υπάρχουν κανόνες "τόσα τετραγωνικά, τόσοι διαμένοντες".
Πού πας ρε και κάνεις παιδιά χωρίς να υπολογίσεις τα τετραγωνικά ή την ηχομόνωση;
Τα παιδιά ρε κάνουν διάφορα κακουργήματα, όπως ποδόσφαιρο, κυνηγητό, τρέχουν, περπατάνε κα. Και φωνάζουν κιόλας, και μαλώνουν, όλο το 24ωρο μάλιστα, είναι πυρηνοκίνητα. Πρόστιμο και προσωποκράτηση (ναι υπάρχει ακόμη), για αρχή.

Το είδαμε κι αυτό. Εδώ έφθασαν κάποιοι, ενοχλούνται από την ζωή και το παιδικό παιχνίδι.Δεν ηρεμούν τα τεντωμένα νεύρα τους.
Λες και δεν ακούγονται ενήλικες- ζευγάρια να μαλώνουν, να βρίζονται, έφηβοι να ακούν μουσική, "μάστοροι" να εργάζονται, ή μοναχοπαίδια να ωρύονται ή ό, τι άλλο. Λες και είναι εύκολο να βρεις σπίτι με τέσσερα ή πέντε παιδιά.
Αυτά είναι στη ζωή και στη συμβίωση.

Όσον αφορά το νομικό μας πολιτισμό, δύο τινά θυμηθήκαμε, από τις πηγές του:
"Ο νόμος είναι σαν τον ιστό της αράχνης, οι μικρές μύγες πιάνονται, ενώ οι μεγάλες σχίζουν το δίχτυ και φεύγουν" & "Summum ius, summa iniuria". Παλιά, αλλά πάντα επίκαιρα.
 
μηπως το θιγόμενο ζευγάρι που κατέφυγε στο δικαστήριο θα ήταν προτιμότερο να ζήσει σε κάποιο βουνό με τα αγρίμια;