ScrollMsg

Κύριοι της Κυβέρνησης καταλάβετε ότι, δεν είστε μόνο οφειλέτες στους δανειστές σας, είστε οφειλέτες και στον λαό που ταχθήκατε να υπηρετείτε...

Καλώς Ήρθατε

Καλώς Ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων.

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

ευχαριστίες του νέου Δ.Σ προς τα μέλη του συλλόγου


που προήλθε απο τις εκλογές της 28/05/2017

θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους συναδέλφους πολύτεκνους που προσήλθαν στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των οργάνων της επόμενης τριετίας και να τους υποσχεθούμε ότι με τη βοήθεια του Θεού θα εργασθούμε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλό του συλλόγου και την προώθηση των πολλών και δύσκολων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η πολύτεκνη οικογένεια. Στο σύλλογο πολυτέκνων δεν περισσεύει κανείς. Ζητούμε την εποικοδομητική συμβολή όλων για το καλό του συλλόγου.


Πρόσφατα , με υποκρισία η ελλαδική πολιτεία, γιόρτασε στις 15 Μαΐου την Παγκόσμια Ημέρα της Οικογένειας, γνωρίζοντας ότι προετοιμάζεται για την επιβολή νέων σκληρών μέτρων που θα θίγουν τον πυρήνα της Ελληνικής Κοινωνίας, την ίδια την Ελληνική Οικογένεια και ιδιαιτέρως την Πολύτεκνη Ελληνική Οικογένεια.

Οι 153 που ψήφισαν και οι υπόλοιποι που δεν αντέδρασαν αποτελεσματικά, έκαναν πως δεν γνωρίζουν ότι «την τελευταία 5ετία πέθαναν 113.305 Έλληνες περισσότεροι από όσους γεννήθηκαν». Από το 2011 έως το 2016, πέθαναν 694.002 ενώ γεννήθηκαν 580.697 (Έλληνες και αλλοδαποί). Δεν μπορούμε ν’ αγνοούμε τον εφιάλτη του δημογραφικού προβλήματος με την υπογεννητικότητα που υπάρχει στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα να έχει χαθεί μια ολόκληρη πόλη των 115.000 κατοίκων στην εξαετία των μνημονίων 2011-2016, που οι θάνατοι υπερέχουν των γεννήσεων κατά τον παραπάνω αριθμό και το μόνο που γίνεται είναι να λαμβάνονται μέτρα κατά της ελληνικής οικογένειας και μάλιστα της πολύτεκνης.

Φορολογικό Αρμαγεδώνα και Θεσμικό Γολγοθά επέβαλαν και συνεχίζουν να επιβάλουν οι μνημονιακές κυβερνήσεις στις πολύτεκνες οικογένειες με περικοπές, νέους φόρους και κατάργηση θεσμικών λειτουργιών, πάντοτε με πρόσχημα  τις απαιτήσεις των φίλων «εταίρων» τοκογλύφων και την ανάγκη «μεταρρυθμίσεων».

Η Υπογεννητικότητα, το Δημογραφικό, η Αλλοίωση της πληθυσμιακής σύνθεσης και της πνευματικής φυσιογνωμίας του λαού μας, όλα όσα οδηγούν στον αφανισμό του γένους, προφανώς και δεν αποτελούν προτεραιότητα για τους κυβερνώντες. Γι’ αυτό και το μένος τους κατά των πολυτέκνων οικογενειών. Αναζητείται ελπίς!



απο τον αγιασμό που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του συλλόγου στις 07/06/2017