ScrollMsg

Κύριοι της Κυβέρνησης καταλάβετε ότι, δεν είστε μόνο οφειλέτες στους δανειστές σας, είστε οφειλέτες και στον λαό που ταχθήκατε να υπηρετείτε...

Καλώς Ήρθατε

Καλώς Ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων.

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Εκδήλωση - βράβευση Πολυτέκνων Λάρισας & Περιχώρων



στέλνοντας το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση...

Άλλο η κοινωνική πολιτική για την ενίσχυση των οικονομικά ασθενέστερων  και άλλο η δημογραφική πολιτική που πρέπει να εφαρμόζει μια χώρα!

Στην κατάμεστη αίθουσα του ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΕΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση-βράβευση των νέων πολύτεκνων μητέρων που μέσα στο 2015 απέκτησαν το 4ο τέκνο, αυτών που απέκτησαν το 5ο και πλέον τέκνο, αριστούχων μαθητών γυμνασίου-λυκείου και μαθητών που εισήχθησαν στα ΑΕΙ_ΤΕΙ.


Η εκδήλωση ξεκίνησε με προσευχή και ο εκπρόσωπος της Ι.Μ Λάρισας π. Ιωανίκειος ευλόγησε την πίτα του συλλόγου.
Ο πρόεδρος του συλλόγου κ.Τσιόγιας Νικόλαος στον χαιρετισμό του προς τους παρευρισκόμενους τόνισε ότι η Ελλάς βρίσκεται στην εποχή της δύσης της. Ο δημογραφικός κατήφορος της χώρας μας δεν έχει προηγούμενο. Μια ολόκληρη πόλη των 60.000 κατοίκων χάθηκε την τριετία που μας πέρασε. Η πολιτική ηγεσία αδιαφορεί πλήρως για το σημερινό κατάντημα της χώρας μας και μεταχειρίζεται τους πολύτεκνους πολύ χειρότερα από τους αγάμους. Ποιός από τους κυβερνώντες νοιάζεται για το Ελληνικό Έθνος; Φθάσαμε στο βωμό των αδηφάγων μνημονίων να θυσιάζονται τα πάντα! Επισημάνθηκε επίσης το γεγονός ότι η σημερινή κρίση δεν είναι κατά βάση οικονομική αλλά κυρίως εγκατάλειψη των αξιών και των παραδόσεων μας.
Έγινε αναφορά στα μέτρα τα  οποία πάρθηκαν εδώ και 5 χρόνια και τα οποία έφεραν σε πολύ δύσκολη θέση την πολύτεκνη οικογένεια.
  1. επιβολή φόρου πολυτελείας στα ΙΧ άνω των 1.929 κ.εκ
  2. κατάργηση ισόβιας σύνταξης, κατάργηση επιδόματος στην πολύτεκνη μητέρα που έχει ένα ή δυο προστατευόμενα παιδιά και κατάργηση της εφάπαξ παροχής των 2000€ για κάθε μητέρα που αποκτούσε το 3ο και πλέον τέκνο.
  3. αρνούνται να επαναφέρουν τις ελεύθερες μετεγγραφές των πολυτέκνων και να συμπεριλάβουν τους πολυτεκνικούς συλλόγους στους φορείς διανομής φρούτων, λαχανικών με αποτέλεσμα οι πολύτεκνοι να τα στερούνται.
  4. οι πολύτεκνοι πληρώνουν ΕΝΦΙΑ και για την α΄ κατοικία τους  (απαλλαγή μέχρι 17.000€ οικ.εισόδημα) και σύνολο κτισμάτων ως 150 τ.μ!
  5. κατάργησαν τον διορισμό των πολυτέκνων εκπ/κών που τόσες νέες γεννήσεις έφερε στο τόπο μας!
  6. πληρώνουν ίδιο φόρο εισοδήματος (ανεξ.απο αριθμό τέκνων) με τους αγάμους αφού δεν υπάρχει αφορολόγητο για τα παιδιά!
Ο γραμματέας του συλλόγου κ.Γκουντελάκης Παν. αναφέρθηκε στην ηρωίδα πολύτεκνη μάνα λέγοντας ότι  διαθέτει αγάπη στον υπέρτατο βαθμό, γιατί βιώνει την μητρότητα πολλαπλά καλούμενη να μοιράσει συναισθήματα, φροντίδες, προσωπικό χρόνο, θυσιάζοντας πρακτικά την ζωή της ολόκληρη, θέτοντας εαυτόν σε δεύτερη μοίρα.
Επιβάλλεται απόδοση ευγνωμοσύνης σ’ αυτή που δίνει διαρκή, σκληρό αγώνα, σημαντικό για την ελληνική κοινωνία, στην οποία το κεντρικό πρόβλημα που γρήγορα όλοι θα το καταλάβουμε, το δημογραφικό, “σαπίζει” τις ρίζες του οικοδομήματος που λέγεται Ελλάς.
Οι πολύτεκνες μητέρες και οι σύζυγοί τους, τολμούν να φέρουν τα παιδιά που ο Θεός χαρίζει. Αντιμετωπίζουν την ζωή με πίστη στον Θεό και χαμόγελο. Αυτό μεταδίδουν στα παιδιά τους, ξεχνούν την κούραση στο πρώτο τους χαμόγελο.
Η μεγαλύτερη ανταμοιβή των κόπων τους είναι η λάμψη στα παιδικά μάτια, το χαμόγελό τους, η πρόοδος και η ευτυχία τους. Και γνωρίζουμε καλά ότι, κι αν βρίσκονταν στο δίλημμα μιας πλούσιας ακούραστης προσωπικής ζω­ής με πληθώρα αγαθών, αυτές, πάλι χωρίς δισταγμό, τον ευλογημένο «Παράδεισο» της μεγάλης οικογένειας θα επέλεγαν. Και είναι διπλά καλότυχες για αυτό.
Πολύτεκνες μάνες ο Ελληνισμός σας οφείλει πολλά!

Στην εκδήλωση παρέστησαν:
Ο εκπρόσωπος της Ι.Μ Λάρισας π.Ιωανίκειος
Ο Δήμαρχος Τυρνάβου κ.Σαρχώσης Παν.
Ο εκπρόσωπος του κ.Περιφερειάρχη κ.Καλομπάτσιος Χρ.
Οι αντιδήμαρχοι Λαρισαίων κ.Δεληγιάννης Δημ. &  κ.Σούλτης Γ.

Χορηγοί της εκδήλωσης
·         Δήμος Λαρισαίων  προσφέροντας πλούσια δώρα προς τις             πολύτεκνες μητέρες
·         ΒΕΤΙΝΑ ΑΒΕΕ  ΡΩΜΝΙΟΣ  Βιομηχανία (Λευκά Είδη - Είδη από Ύφασμα)
·         ΙΔ.ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Μ.ΡΑΠΤΟΥ χορηγία βιβλίων και 150€ (αγορά βιβλίων)
·         ΕΝΩΜΕΝΗ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ   χορηγία βιβλίων
·         ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ  χορηγία στυλό – flash usb
·         ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ARNOS www.arnos.gr  Δωρεάν συνδρομές στους  αριστούχους μαθητές γυμν.λυκείου του 2014-15
·         Πρωτοχρονιάτικη πίτα του συλλόγου ευλογία -χορηγία του Ιερού Ναού ΕΥΑΓΓ.ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ
·         Έξοδος club  
·         Β.ΚΑΖΑΝΑΣ δωροεπιταγή 30€
·         Σ/Μ ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ  4 δωροεπιταγές των 15€

To Δ.Σ εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τους χορηγούς της εκδήλωσης.
ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ  ΜΑΘΗΤΕΣ  ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ 2014-15

ΑΓΓΕΛΗ ΟΛΓΑ,ΑΓΡΑΦΙΩΤΗ  ΑΝΤΩΝΙΑ,ΑΛΠΟΥ ΜΑΡΙΑ,ΑΛΠΟΥΣ ΘΩΜΑΣ,ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ,ΑΡΟΤΣΙΟΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ,ΒΕΡΡΟΙΟΠΟΥΛΟΥ  ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ,ΓΚΑΝΑ  ΑΓΓΕΛΙΚΗ,ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ,ΓΚΟΥΔΑΛΑΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ,ΓΚΟΥΔΑΛΑΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ,ΓΚΟΥΖΙΩΤΗ  ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ,ΓΚΟΥΝΤΕΛΑΣ  ΑΧΙΛΛΕΑΣ,ΓΟΥΙΓΟΥΗ ΒΑΙΑ,ΓΟΥΙΓΟΥΗ ΧΡΗΣΤΟΣ,ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ,ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ  ΛΑΟΚΡΑΤΗΣ,ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ,ΕΥΑΓΓΕΛΟΥΛΗ  ΕΥΘΥΜΙΑ,ΕΥΘΥΜ ΙΑΔΗ  ΘΕΟΔΩΡΑ,ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ  ΚΩΝ,ΖΑΧΑΚΗΣ  ΚΩΝ- ΠΑΝ,ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ,ΖΙΩΓΑΣ  ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ,
ΖΙΩΓΑΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ,ΚΑΡΑΝΑΤΣΙΟΥ  ΜΑΡΙΑ ΣΟΦΙΑ,ΚΕΡΜΕΛΙΔΗΣ  ΠΕΡΙΚΛΗΣ,ΚΕΡΜΕΛΙΔΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ,ΚΙΤΣΙΟΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ,ΚΟΝΤΟΒΑΓΙΟΥ  ΧΡΙΣΤΙΝΑ,ΚΟΝΤΟΒΑΓΙΟΥ  ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ,ΚΟΥΤΣΙΟΥΛΗ  ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ,ΚΡΙΚΗ  ΓΕΩΡΓΙΑ,ΚΩΦΟΥ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΜΑΓΡΙΖΟΣ  ΛΕΟΝΤΑΣ,ΜΑΜΜΟΥ  ΑΓΓΕΛΙΚΗ,ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ ΓΑΡΥΦΑΛΙΑ,ΜΑΝΤΕΛΛΟΣ  ΣΠΥΡ,ΜΑΣΤΡΟΒΑΣΙΛΗ  ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ,ΜΑΣΤΡΟΒΑΣΙΛΗ ΣΕΒΑΣΤΗ,ΜΠΑΛΙΑΦΑ  ΕΛΕΝΗ,ΜΠΑΜΠΑΝΗ  ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ,ΜΠΙΚΑ  ΜΑΡΙΑ,ΜΠΛΙΑΜΠΛΙΑ ΙΟΥΣΤΙΝΗ,ΜΠΛΙΑΜΠΛΙΑ ΜΑΡΙΑ,ΜΠΡΑΝΟΥ  ΣΤΥΛΙΑΝΗ,ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ,
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ  ΠΕΛΑΓΙΑ,ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ  ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ,ΠΑΤΟΥΝΗ ΗΡΩ,ΠΕΤΡΑΚΟΥ ΛΥΔΙΑ,ΠΙΝΑΤΣΗΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ,ΠΙΝΑΤΣΗΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ,ΠΡΟΣΜΙΤΗΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ,ΠΡΟΣΜΙΤΗΣ  ΜΑΡΙΟΣ,ΣΒΑΡΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ,ΣΟΥΡΛΑ  ΜΑΡΙΑ,ΣΠΑΘΑΡΑ  ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ  ΖΩΗ,ΣΤΑΒΑΡΑΣ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,ΣΥΜΣΙΡΗ  ΛΥΔΙΑ,ΣΥΜΣΙΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ,ΤΖΙΜΟΥΛΗΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ,ΤΣΑΛΚΙΤΖΑΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ,ΤΣΙΟΥΡΒΑΣ  ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ,ΧΑΝΤΖΑΡΑ  ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ,ΧΑΡΙΣΟΥΛΗ  ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ,ΧΡΥΣΙΚΟΥ  ΣΟΦΙΑ

ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ  ΜΑΘΗΤΕΣ  ΛΥΚΕΙΟΥ 2014-15

ΑΓΓΕΛΗ  ΜΑΡΙΑ,ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑ  ΓΕΩΡΓΙΑ,ΓΚΟΥΝΤΕΛΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ,ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ  ΟΥΡΑΝΙΑ,ΖΙΩΓΑΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ,ΚΑΜΑΚΑ  ΔΗΜΗΤΡΑ,ΚΕΡΜΕΛΙΔΗΣ  ΘΕΟΔΩΡΟΣ,ΚΩΦΟΣ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,ΛΙΟΛΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΛΟΚΑΣ  ΗΛΙΑΣ,ΜΠΑΛΙΑΦΑΣ  ΑΧΙΛΛΕΑΣ,ΜΠΑΤΣΙΛΑΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ,ΜΠΕΡΤΕ  ΕΛΕΝΗ,ΜΠΡΑΤΣΟΥ  ΔΕΣΠΟΙΝΑ,ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ  ΦΩΤΕΙΝΗ,ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΥΛΗ  ΔΕΣΠΟΙΝΑ,ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ  ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ,ΣΒΑΡΝΑΣ  ΚΩΝ,ΣΤΑΒΑΡΑ  ΕΥΑΝΘΙΑ,ΣΥΜΣΙΡΗ  ΑΡΙΑΔΝΗ,ΤΣΙΡΒΟΥΛΗ  ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ,ΧΑΝΤΖΑΡΑΣ  ΜΑΤΘΑΙΟΣ

ΕΙΣΑΧΘΕΝΤΕΣ  ΦΟΙΤΗΤΕΣ  ΑΕΙ-ΤΕΙ  2015-16

ΑΛΠΟΥ  ΣΟΦΙΑ,ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ,ΑΣΤΕΡΙΝΟΣ  ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ,ΒΑΪΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ,ΒΕΡΡΟΙΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ,ΒΡΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ,ΓΚΙΤΕΡΣΟΥ ΕΛΕΝΗ,ΓΚΟΥΝΤΕΛΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ,ΔΑΟΥΛΑ  ΜΑΡΙΑ,ΔΗΜΟΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ,ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ,  ΖΙΩΓΑ ΙΩΑΝΝΑ,ΚΙΤΣΙΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ, ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΟΣ  ΖΗΣΗΣ,ΛΙΟΥΠΑ  ΕΙΡΗΝΗ,ΜΑΓΡΙΖΟΥ ΛΥΝΤΙΑ,ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ,ΜΑΣΓΑΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ,ΜΠΕΡΤΕ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ,ΝΕΧΑΛΙΩΤΗ ΚΩΝ/ΝΑ,ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ,ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ,ΠΑΤΣΙΤΟΥ ΙΩΑΝΝΑ,ΣΚΟΥΜΗ  ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ,ΣΜΙΤΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ,ΣΠΑΘΑΡΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ,ΣΥΝΑΠΑΛΟΥ ΑΓΑΠΗ, ΤΑΤΣΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ,ΤΣΙΡΒΟΥΛΗ ΑΝΔΡΙΑΝΑ



ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΤΟ 2015 4ο ΚΑΙ ΑΝΩ ΤΕΚΝΟ

4ο ΤΕΚΝΟ

ΑΓΓΕΛΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ  ΣΠΥΡΙΔΩΝ  - ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ – ΔΗΜΗΤΡΑ

ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΕΛΕΝΗ

ΑΝΔΡΕΟΥ  ΑΝΔΡΕΑΣ – ΣΟΦΙΑ

ΒΟΓΓΟΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΕΛΕΝΗ

ΓΚΟΥΝΤΟΥΒΑΣ ΚΩΝ. – ΓΡΑΜΜΑΤΩ

ΔΑΣΣΙΟΣ ΚΩΝ. – ΕΥΑΝΘΙΑ

ΔΟΜΠΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΣΟΦΙΑ

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – ΕΙΡΗΝΗ

ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΕΥΔΟΞΙΑ

ΚΕΛΕΣΙΔΟΥ  ΣΟΦΙΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΓΟΥΛΗΣ  ΠΑΝΑΓ. – ΕΙΡΗΝΗ

ΚΟΝΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΓΕΩΡΓΙΑ

ΚΡΕΣΤΕΝΙΔΗΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΣΒΕΤΛΑΝΑ

ΜΑΝΤΑ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΓΕΩΡΓΙΑ

ΜΟΣΙΟΥ ΕΥΤΕΡΠΗ

ΜΠΑΣΔΕΚΗΣ  ΣΤΕΡΓΙΟΣ – ΒΑΙΑ

ΜΠΛΙΑΜΠΛΙΑΣ ΚΩΝ. – ΕΛΕΝΗ

ΜΠΟΥΦΙΚΟΣ  ΖΗΣΗΣ – ΕΛΕΝΗ

ΜΠΡΑΧΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ – ΖΩΗ

ΝΤΡΙΓΚΟΓΙΑΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΝΥΧΤΕΡΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΕΥΘΥΜΙΑ

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗΣ – ΚΩΝ/ΝΑ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ  ΣΥΜΕΩΝ - ΕΛΕΝΗ
ΠΑΠΑΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ - ΔΗΜΗΤΡΑ
ΠΑΠΑΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΕΙΡΗΝΗ
ΠΑΤΡΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ - ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΠΛΕΥΡΑΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ
ΣΑΝΤΑΓΙΑΝΝΗΣ  ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ - ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΣΚΕΝΤΖΑ  ΖΩΗ
ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΗΣ  ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
ΧΑΤΖΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΜΑΡΙΑ
ΧΡΥΣΟΥΛΑΚΗΣ  ΑΡΓΥΡΙΟΣ - ΑΓΟΡΙΤΣΑ

5ο ΤΕΚΝΟ

ΖΑΧΑΚΗΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - ΑΓΛΑΙΑ
ΚΑΡΑΠΑΤΣΑΚΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ - ΔΗΜΗΤΡΑ
ΚΟΝΤΟΘΑΝΑΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΝΟΤΑΣ  ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ - ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΤΣΑΝΑΧΤΣΙΔΗΣ  ΜΙΧΑΗΛ - ΕΥΤΥΧΙΑ
ΤΣΙΑΠΛΕΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ - ΜΑΡΙΑ

6ο ΤΕΚΝΟ

ΓΚΟΥΔΑΛΑΣ  ΠΕΤΡΟΣ - ΑΜΑΛΙΑ
ΖΑΧΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ - ΑΘΑΝΑΣΙΑ


8ο ΤΕΚΝΟ

ΣΑΡΡΟΣ  ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ - ΜΑΡΙΑ