ScrollMsg

Κύριοι της Κυβέρνησης καταλάβετε ότι, δεν είστε μόνο οφειλέτες στους δανειστές σας, είστε οφειλέτες και στον λαό που ταχθήκατε να υπηρετείτε...

Καλώς Ήρθατε

Καλώς Ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων.

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Επίσκεψη αγωνίας των πολυτέκνων (ΑΣΠΕ) στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

πατείστε  ΕΔΩ

......<<τα οικονομικά, για να είμαι ειλικρινής, αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να τα αγγίξει κανένας. Πάρθηκαν σκληρές αποφάσεις, μήπως βγούμε από αυτό το τέλμα. Εκείνο όμως που μπορώ να κάνω είναι αυτό που βλέπω ότι ο υπουργός Παιδείας μπορεί να τα κάνει» είπε από την πλευρά του ο κ. Παπούλιας.

Σχόλιο δικό μας:

1. όσον αφορά τα οικονομικά μέτρα κ.Πρόεδρε της Δημοκρατίας πραγματικά καίνε (δεν είμαστε όμως εμεις που δημιουργήσαμε το πρόβλημα) ,πρέπει όμως να γνωρίζετε και το γνωρίζετε  πολύ καλά οτι το ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ καίει και θα εκδικηθεί αυτούς που το αγνοούν!!!
2. είναι δυνατόν ένας Πρόεδρος της Δημοκρατίας να ενημερώνει ή να συμβουλεύει τον Υπουργό παιδείας για να πραγματοποιήσει το αυτονόητο που ταλαιπωρεί χιλιάδες οικογένειες πολυτέκνων;Είχατε πολλές φορές κ.Πρόεδρε  την ευκαιρία να γυρίσετε πολλά απο τα μέτρα που παρθηκαν και εξαθλίωσαν τους πολύτεκνους -που υπογράφετε- πίσω στη Βουλή για επανεξέταση αλλά δεν το πράξατε.....προτιμήσατε να μείνετε αρεστός σε αυτούς που σας ψήφισαν για τη θέση αυτή παρά να δείτε την πραγματικότητα που είναι εντελώς διαφορετική.Τα Ελληνικά νοικοκυριά έχουν εξαθλιωθεί και πολύ περισσότερο αυτά των πολυτέκνων.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ.