ScrollMsg

Κύριοι της Κυβέρνησης καταλάβετε ότι, δεν είστε μόνο οφειλέτες στους δανειστές σας, είστε οφειλέτες και στον λαό που ταχθήκατε να υπηρετείτε...

Καλώς Ήρθατε

Καλώς Ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων.

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Επίσκεψη στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

Στις εγκαταστάσεις του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας πραγματοποιήθηκε συνάντηση μελών του Δ.Σ του συλλόγου πολυτέκνων Λάρισας και του Γεν.Δ/ντή ιατρού κ.Μητσιάδη Σωκράτη.
Συζητήθηκαν θέματα μελλοντικής συνεργασίας μεταξύ των δυο πλευρών για τα οποία ο Γεν.Δ/ντής του ΙΑΣΩ  έδειξε αμέριστο ενδιαφέρον.
Στη δύσκολη αυτή πολύ μεγάλη αλλά και πρωτοφανή οικονομική συγκυρία που βιώνει η χώρα μας και πολύ περισσότερο οι οικογένειες με πολλά παιδιά, θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία το θεάρεστο έργο των υπηρεσιών της ιατρικής να συνεργαστεί με την  επίσης θεάρεστη προσπάθεια των πολυτέκνων, οι οποίοι αψηφώντας πολλές φορές τα ειρωνικά σχόλια των ανθρώπων της εποχής, συνεχίζουν και φέρνουν στο κόσμο νέες ψυχές τις οποίες έχει ανάγκη η χώρα μας, η πατρίδα μας. Οι πολύτεκνοι είναι εκείνοι που συμμετέχουν ενεργά στη λύση του οξύτατου ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ που μαστίζει τη χώρα μας. Η πολιτεία είναι απούσα, τα μέτρα που λαμβάνονται είναι σπασμωδικά και πολλές φορές τα παίρνει πίσω η ίδια φερόμενη σαν μητριά……..
Ακολούθησε ξενάγηση στους χώρους εργασίας του ΙΑΣΩ όπου τα μέλη του Δ.Σ των πολυτέκνων εξέφρασαν το θαυμασμό τους για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχονται.
Απο πλευράς Δ.Σ του συλλόγου πολυτέκνων παρέστησαν ο πρόεδρος κ.Τσιόγιας Νικ., ο Αντ/δρος κ.Κομόπουλος Ιωάν. και ο Γεν.Γραμματέας  κ.Γκουντελάκης Παν.