ScrollMsg

Κύριοι της Κυβέρνησης καταλάβετε ότι, δεν είστε μόνο οφειλέτες στους δανειστές σας, είστε οφειλέτες και στον λαό που ταχθήκατε να υπηρετείτε...

Καλώς Ήρθατε

Καλώς Ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων.

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

Κυβερνητικός "εμβολιαστικός" φασισμός

Το εμβόλιο ή όχι, όπως και κάθε ιατρική πράξη, είναι προσωπική απόφαση του καθενός και ιερό δικαίωμα.

Είτε εμβολιασμένος είτε ανεμβολίαστος είτε ό, τι άλλο, η εργασία & η μετακίνηση με Πιστοποιητικό!!! και οι διακρίσεις εν γένει (αλήθεια, ο κορονοϊός βλέπει σύνορα νομών;) συνιστούν άμεση παράνομη στέρηση της ελευθερίας του προσώπου και σοβαρή έκπτωση της αξίας και αξιοπρέπειας του ανθρώπου. Δεν είναι ζώα οι άνθρωποι, ούτε σεισμόπληκτα, για να χωρίζονται σε κόκκινους, πράσινους και κίτρινους, όπως σχεδιάζεται. Μακάρι να μην αποδεχθούμε να μας αντιμετωπίζουν έτσι.

Τα συνταγματικά δικαιώματα, τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα, δεν είναι "δήθεν δικαιώματα", όπως είπε επί λέξει υπουργός της κυβέρνησης, στο έλεος του κάθε τυχάρπαστου. Πρέπει να γίνονται σεβαστά και κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να τα υπερασπιστεί.
Εξ όσων φαίνεται, παρά τα αντιθέτως προβαλλόμενα από τα πληρωμένα αναξιόπιστα ΜΜΕ, η πλειοψηφία δεν πείθεται από το κυβερνητικό αφήγημα. Ή απλά δεν θέλει. Τα μέτρα που λαμβάνονται, δίνουν την εντύπωση ότι θέλουν να κάνουν την ζωή δύσκολη στους ανεμβολίαστους, κι όχι στον κορονοϊό. "Γιορτάζουμε" τα 200 χρόνια ελευθερίας μας, με άνευ προηγουμένου αδικαιολόγητους και παράνομους περιορισμούς, που θέτουν ως προϋπόθεση ότι ο καθένας μας είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ και ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ για το προσωπικό ή το κοινό καλό. Δεν μπορεί να γίνει δεκτό αυτό.
Αλήθεια, ο εμβολιασμένος φορέας μεταδίδει λιγότερο από τον ασυμπτωματικό φορέα ή τον ανεμβολίαστο μη φορέα;
Αλήθεια, για ποιόν λόγο δεν αρκεί self test για είσοδο λχ σε κλειστό χώρο (δεν συζητάμε για εσωτερικές μετακινήσεις), αλλά πρέπει να πληρώνει δυσβάστακτα κάποιος; Τα παιδιά μας που έκαναν self test για τα σχολεία, ήταν Β' κατηγορίας;

ΥΓ. Επειδή τα γράμματα Δέλτα, Λάμδα κοκ του αλφαβήτου κάποτε θα τελειώσουν, ας χρησιμοποιούν αριθμούς για τις "μεταλλάξεις" για να φοβίζουν τον κόσμο, όποιον τους παρακολουθεί ακόμη τουλάχιστον.