ScrollMsg

Κύριοι της Κυβέρνησης καταλάβετε ότι, δεν είστε μόνο οφειλέτες στους δανειστές σας, είστε οφειλέτες και στον λαό που ταχθήκατε να υπηρετείτε...

Καλώς Ήρθατε

Καλώς Ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων.

Τρίτη 11 Μαΐου 2021

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Ο ανεξέλεγκτος λαθροεποικισμός επιφέρει ασύλληπτη βαρβαρότητα και «εισαγώμενη εγκληματικότητα»/ ενδιαφέρον άρθρο από το Sportime

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Η σκληρή πραγματικότητα της «Κολομβίας των Βαλκανίων» έφερε στα καλά του καθουμένου το θάνατο μιας 20χρονης. 

To φρικιαστικό έγκλημα που συντελέστηκε ξημερώματα 11ης Μαΐου στα Γλυκά Νερά, σοκάρει το πανελλήνιο. Ο λόγος είναι η ασύλληπτη βαρβαρότητα που επέδειξαν για άλλη μια φορά δράστες με «σπαστά ελληνικά». Ένα έγκλημα που αποδεικνύει με τον πιο εμφατικό τρόπο πως η κατάσταση με την εγκληματικότητα στην Ελλάδα έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Μια μητέρα στραγγαλίστηκε για λίγες χιλιάδες ευρώ, δίπλα στο 11 μηνών παιδί της. Ένα σπιτικό βυθίστηκε στο πένθος και το σκοτάδι μέσα σε μια στιγμή. Μια νεοσύστατη οικογένεια πέφτει θύμα -όπως φαίνεται- της «εισαγόμενης» εγκληματικότητας. Πέφτει και θύμα της τεράστιας ανεπάρκειας του κράτους να προστατέψει τους πολίτες του από εγκλήματα που φανερώνουν επιστροφή προς έναν αιματηρό Μεσαίωνα.

Η φονική ληστεία με απειλή όπλου στο μωρό σημειώθηκε σε διώροφη κατοικία στα Γλυκά Νερά με τρεις κουκουλοφόρους ληστές (και έναν τσιλιαδόρο που περίμενε απ’ έξω) να εισβάλλουν μετά τις 5 το πρωί στον χώρο, να στραγγαλίζουν και να κρεμάνε τον σκύλο της οικογένειας και στην συνέχεια να σπάνε ένα παράθυρο του ισογείου και να μπαίνουν μέσα στο σπίτι. Στη συνέχεια εντοπίζουν τον 32χρονο πιλότο ελικοπτέρων της πολιτικής αεροπορίας Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο, ο οποίος βρισκόταν στο υπνοδωμάτιο, όπου τον δένουν και τον ακινητοποιούν. Έπειτα ανεβαίνουν στη σοφίτα όπου βρισκόταν η 20χρονη Βρετανίδα σύζυγος του Καρολάιν, φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο Πειραιά μαζί με το μόλις 11 μηνών κοριτσάκι τους. Την αρπάζουν και τη βασανίζουν για να ομολογήσει που είχε κρυμμένα χρήματα και χρυσαφικά. Και τελικά τη στραγγαλίζουν μπροστά στα μάτια του παιδιού της…
Ένα νεαρό ζευγάρι εγκαθίσταται στα Γλυκά Νερά, μια ήρεμη υποτίθεται περιοχή, αναζητώντας τη γαλήνη και την ασφάλεια, ως ιδανικές συνθήκες για να ζήσει χαρούμενη μια οικογένεια. Η σκληρή πραγματικότητα της «Κολομβίας των Βαλκανίων» όμως, τους έφερε αντιμέτωπους με την πραγματική κατάσταση της χώρας. Το χάος της εγκληματικότητας. Τον πολίτη που βρίσκεται στο έλεος των ορέξεων των δολοφόνων.
Για λίγες χιλιάδες ευρώ, μέσα σε λίγα λεπτά, ένας άνδρας βρέθηκε δεμένος, ανήμπορος και αναγκασμένος να ακούει τη σύζυγο του να βασανίζεται και να δολοφονείται από σαδιστικά κτήνη και το παιδί του να κλαίει σαστισμένο μπροστά σε αυτή τη φρίκη. Και μετά η σιωπή του θανάτου.
Μια νέα γυναίκα, μέσα σε λίγες στιγμές βρέθηκε να παρακαλά για τη ζωή της, να ασφυκτιά κάτω από τα λυσσασμένα χέρια των δολοφόνων, ξεψυχώντας με την αγωνία του τι θα απογίνει η οικογένεια της. Ανείπωτο βασανιστήριο.
Ένα μωρό 11 μηνών έγινε ένας ανυπεράσπιστος θεατής της δολοφονίας της ίδιας του της μητέρας. Από την αθώα και αγγελική παιδική ηλικία, βρέθηκε σε μια στιγμή μάρτυρας της κόλασης που έχουν δημιουργήσει κάποιοι «άνθρωποι» που θα ήταν μέγιστη προσβολή για τα ζώα αν λέγαμε πως υπάγονται στο ζωικό βασίλειο της ζούγκλας.
Μιας κόλασης όπου μερικά άψυχα χαρτονομίσματα και κάποια αστραφτερά κολιέ, έχουν πολύ μεγαλύτερη αξία από οικογένειες, από ζωές, από αξίες, από όνειρα, από ηθική, από ανθρωπιά.
Ένα μεγάλο «Γιατί»;
Μια φρικτή, μια αδιανόητη σκηνή που θα χαραχτεί ανεξίτηλα στην ψυχούλα του παιδιού που καλείται να ζήσει την υπόλοιπη ζωή του εγκλωβισμένο μέσα σε αυτόν τον εφιάλτη. Να μεγαλώσει -ορφανό από μητέρα πια- σε μια κοινωνία που αφήνει τον απλό πολίτη απροστάτευτο και γίνεται ολοένα και πιο γόνιμο έδαφος για τέτοιες κτηνωδίες. Να ενηλικιωθεί κουβαλώντας τα βαριά δεσμά ενός αμείλικτου «γιατί;».
Να ψάξει να βρει λογική σε ένα κράτος που προτιμά να διαθέτει τους αστυνομικούς για να ελέγχουν… SMS, μάσκες και διόδια για τον μαζικό έλεγχο των πολιτών, παρά να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την εγκληματικότητα που μαστίζει τη χώρα.
Που παρέχει άνετα μια ντουζίνα αστυνομικούς για να φυλάνε τον κάθε τυχάρπαστο εκβιαστή, άλλα αδυνατεί να προστατεύσει τη γειτονιά, την οικογένεια, το νοικοκυριό, από τα νύχια της εγκληματικότητας. Μιας εγκληματικότητας που σε μεγάλο βαθμό οι ίδιοι οι κυβερνώντες εισάγουν στην χώρα μέσω του ανεξέλεγκτου λαθροεποικισμού, για να κονομάνε οι ΜΚΟ και να βολεύονται οι πλουσιότερες χώρες της ΕΕ.
Που δημιουργεί πολυάριθμα αστυνομικά σώματα για να φυλάνε τα Πανεπιστήμια, τις πορείες και τα… άδεια παγκάκια των πλατειών μη και κάτσει κανένας πολίτης, άλλα επικαλείται έλλειψη προσωπικού για την προστασία των σπιτικών μας.
Αυτό το μωρό καλείται να μεγαλώσει υπό την αιγίδα ενός κράτους όπου δεν υπάρχει κανένα σοβαρό νομοθετικό πλαίσιο, με απαράδεκτους νόμους τύπου Παρασκευόπουλου, με εγκληματίες που μπαινοβγαίνουν στις φυλακές για τουρισμό, με ποινές χάδι που αποτελούν την χαρά κάθε ληστή, κάθε μαφιόζου, κάθε βιαστή, κάθε δολοφόνου.
Καλείται να ζήσει σε μια πραγματικότητα όπου τα τελευταία χρόνια δεν μπορείς ούτε να κυκλοφορήσεις στη γειτονιά σου (όπου και αν βρίσκεται αυτή) χωρίς να νοιώθεις ότι παραμονεύει το έγκλημα σε κάθε γωνία. Όπου γυρνάς στο σπίτι σου και αναρωτιέσαι πάντα αν θα το βρεις λεηλατημένο. Όπου πέφτεις να κοιμηθείς και πετάγεσαι το βράδυ με κάθε ήχο, φοβούμενος μη σε σκοτώσουν στον ύπνο σου.
Κατά τα άλλα, ο τουρισμός ανοίγει στις 15/5. Οι τουρίστες καλούνται να… ζήσουν τον μύθο τους στην Ελλάδα για άλλη μια φορά.
Έναν μύθο σε μια χώρα της οποίας οι… ιθαγενείς δολοφονούνται μέσα στα σπίτια τους και στραγγαλίζονται από κτήνη που μπουκάρουν σε σπίτια για μερικά ευρώ. Έναν μύθο που «εμπλουτίζεται» έτι περεταίρω από πληρωμένες δολοφονίες, από καλάσνικοφ ή σιγαστήρες, από συμβόλαια θανάτου της μαφίας, από εκατόμβες νεκρών που καίγονται από πυρκαγιές και κανένας δεν μπαίνει φυλακή, από υποθέσεις δολοφονιών που μένουν στα αζήτητα για δεκαετίες.
Καλώς να έρθουν λοιπόν σε αυτόν τον παράδεισο ειρήνης, ασφάλειας και δικαιοσύνης…