ScrollMsg

Κύριοι της Κυβέρνησης καταλάβετε ότι, δεν είστε μόνο οφειλέτες στους δανειστές σας, είστε οφειλέτες και στον λαό που ταχθήκατε να υπηρετείτε...

Καλώς Ήρθατε

Καλώς Ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων.

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

Δανεισμός βιβλίων μέσω διαδικτύου στη Δημοτική βιβλιοθήκη Λάρισας

Συνεχίζεται και τη νέα χρονιά, ο δανεισμός βιβλίων με τη μέθοδο της ηλεκτρονικής παραγγελίας στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας. Αξίζει να σημειώσουμε, ότι παρά τις αντίξοες συνθήκες, το χρονικό διάστημα Οκτώβριος – Δεκέμβριος 2020 πραγματοποιήθηκαν 2.391 δανεισμοί βιβλίων, ενώ έχουν εγγραφεί ηλεκτρονικά 70 νέα μέλη. 
Διαδικασία δανεισμού βιβλίων
Οι αναγνώστες επιλέγουν από τον ηλεκτρονικό κατάλογο της βιβλιοθήκης στην σελίδα https://larissalib.openabekt.gr/ στο διαδίκτυο, τα βιβλία που επιθυμούν και στέλνουν με e-mail στο edimovivlio@hotmail.gr τις επιλογές τους, μαζί με το ονοματεπώνυμο, τον κωδικό μέλους και το τμήμα στο οποίο απευθύνονται (ενηλίκων ή παιδικό). Στη συνέχεια, σε συνεννόηση με το προσωπικό της βιβλιοθήκης, ορίζεται ραντεβού για την παραλαβή των βιβλίων.
Η παράδοση των βιβλίων πραγματοποιείται στην είσοδο του Χατζηγιάννειου Πνευματικού Κέντρου Λάρισας, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για το κοινό και τους εργαζόμενους.
Διαδικασία επιστροφής βιβλίων
Οι επιστροφές των βιβλίων πραγματοποιούνται στο ισόγειο του Χατζηγιάννειου Πνευματικού Κέντρου Λάρισας χωρίς ραντεβού. Τα επιστρεφόμενα βιβλία για λόγους ασφαλείας και σύμφωνα με τις υποδείξεις των ειδικών παραμένουν σε καραντίνα τουλάχιστον 72 ωρών πριν τον επαναδανεισμό τους. 
Ώρες λειτουργίας βιβλιοθήκης: Δευτέρα έως Παρασκευή: 8.00π.μ. - 2.00μ.μ.
Πληροφορίες: Δημοτική βιβλιοθήκη Λάρισας, Ρούσβελτ 59, Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο
Τηλέφωνα: 2410 671173 Τμήμα Ενηλίκων(1ος όροφος), 2410 618753 Παιδικό Τμήμα(3ος όροφος),