ScrollMsg

Κύριοι της Κυβέρνησης καταλάβετε ότι, δεν είστε μόνο οφειλέτες στους δανειστές σας, είστε οφειλέτες και στον λαό που ταχθήκατε να υπηρετείτε...

Καλώς Ήρθατε

Καλώς Ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων.

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

Βοήθεια στο Σπίτι, παράταση έως Δευτέρα για την 4Κ2020, 27.000 αιτήσεις μέχρι σήμερα

Παράταση έως τη Δευτέρα για την προκήρυξη του ΑΣΕΠ Βοήθεια στο Σπίτι. Λόγω προβλημάτων στην πλατφόρμα δόθηκε παράταση για αποστολή δικαιολογητικών σε υποψηφίους ΠΕ,ΤΕ και ΔΕ. Πληθώρα αιτήσεων καθώς μέχρι σήμερα το πρωί φθάνουν τις 27.000, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Dikaiologitika News. Σύμφωνα με πληροφορίες του Dikaiologitika News, μέχρι σήμερα το πρωί Τετάρτη 16/6 έχουν υποβληθεί 27.000 αιτήσεις, ενώ αναμένεται να υποβληθούν ακόμα 10.000 αιτήσεις. Η προκήρυξη αφορά στην πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, δύο χιλιάδων εννιακοσίων εννέα (2.909) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε Ο.Τ.Α. α΄ βαθμού της Χώρας (για την εξυπηρέτηση του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι”).... Υπενθυμίζεται ότι μέχρι μπορούν να υποβάλλουν Αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι για τις εξής κατηγορίες:
- Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (368 θέσεις),
- Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (730 θέσεις) και
- Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (634 θέσεις),
Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (Πολίτες → Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες) ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ΄).
Ανακοινώνεται ότι η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής των υποψηφίων των κατηγοριών Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Προκήρυξη 4Κ/2020 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 15/18-5-2020 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ), που αφορά στην πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, δύο χιλιάδων εννιακοσίων εννέα (2.909) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε Ο.Τ.Α. α΄ βαθμού της Χώρας (για την εξυπηρέτηση του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι”), παρατείνεται μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι της Δευτέρας 22 Ιουνίου 2020.