ScrollMsg

Κύριοι της Κυβέρνησης καταλάβετε ότι, δεν είστε μόνο οφειλέτες στους δανειστές σας, είστε οφειλέτες και στον λαό που ταχθήκατε να υπηρετείτε...

Καλώς Ήρθατε

Καλώς Ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων.

Τρίτη 14 Απριλίου 2020

Προκήρυξη/ προσλήψεις- Περιφέρεια Θεσσαλίας

Σε προσλήψεις 19 ατόμων για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών αναγκών λόγω εμφάνισης και διασποράς του κορωνοϊού προχωράει η Περιφέρεια Θεσσαλίας σύμφωνα με ανακοίνωσή της. Οι προσλήψεις αφορούν 18 θέσεις γιατρών, νοσηλευτών, διοικητικών, τραυματιοφορέων και ενός μηχανικού – ηλεκτρονικού για τo Τμήμα Πολιτικής Προστασίας... Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να συμπληρώσουν αίτηση – υπεύθυνη δήλωση και να την υποβάλουν αποκλειστικά με ηλε­κτρονικό τρόπο στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση (email): dioik@thessaly.gov.gr. Να σημειωθεί ότι κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μιας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ ή ΥΕ).
"Πληροφορίες: Φ. Αλατά Τηλέφωνο   : 2413 506 460 Email: f.alata@thessaly.gov.gr
Ανακοίνωση πρόσληψης δεκαεννέα (19) ατόμων με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας έως τεσσάρων (4) μηνών για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών αναγκών λόγω εμφάνισης και διασποράς του κορωνοϊού – COVID-19.
Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ….
Β . ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Οι ενδιαφερόμενοι μαζί µε την  αίτησή – υπεύθυνη δήλωση πρέπει να υποβάλλουν τα εξής δικαιολογητικά:
  1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας ή διαβατηρίου
  2. Φωτοαντίγραφο των απαιτούμενων τίτλων σπουδών ανά κωδικό θέσης.
  3. Φωτοαντίγραφο της άδειας άσκησης επαγγέλματος, όπου απαιτείται.
  4. Υπεύθυνη Δήλωση στην οποία θα αναφέρεται ότι πληρούν τα απαιτούμενα γενικά προσόντα, όπως ορίζονται στην παρούσα ανακοίνωση και δεν έχουν κώλυμα πρόσληψης σύμφωνα με το άρθρο 8 του ν.35282007 (Υπαλληλικός Κώδικας).
  5. Όσον αφορά τα βαθμολογούμενα κριτήρια (όπως εμπειρία, ανεργία, πολυτεκνία κλπ.) να προσκομιστούν τα αντίστοιχα πιστοποιητικά απόδειξης.
Σε περίπτωση κατά την οποία δεν καθίσταται δυνατή η αναζήτηση των απαιτούμενων δικαιολογητικών είτε με ηλεκτρονικό είτε με άλλο τρόπο, λόγω των τρεχουσών συνθηκών, ο υποψήφιος δύναται να υποβάλει υπεύθυνη δήλωση του ν.1599/1985 (ΦΕΚ 75/Α), σύμφωνα με την οποία, εφόσον προκύψει προσληπτέος, θα προσκομίσει αυτά σε χρόνο μεταγενέστερο και πάντως άμεσα μετά τη λήξη των έκτακτων μέτρων λόγω του κορωνοϊού COVID-19.
Γ . ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ
Ανάρτηση της ανακοίνωσης να γίνει στο πρόγραμμα “ΔΙΑΥΓΕΙΑ”, στον πίνακα ανακοινώσεων της Δ/νσης Διοίκησης της έδρας της Περιφέρειας και στην ιστοσελίδα της  Περιφέρειας Θεσσαλίας www.thessaly.gov.gr.
Δ . ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ – ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την συνημμένη ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της παρούσης, συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά και να την υποβάλουν αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο στην παρακάτω διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) : dioik@thessaly.gov.gr.
Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση  και  για  θέσεις  μίας  μόνο  κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ ή ΥΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων  και  αποκλεισμό  του  υποψηφίου  από  την  περαιτέρω διαδικασία.
Ε. ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ :
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων-υπεύθυνων δηλώσεων ορίζεται σε τρεις [3] ημέρες και αρχίζει από την  επόμενη της  ανάρτησης της  ανακοίνωσης στο πρόγραμμα “ΔΙΑΥΓΕΙΑ”, στον πίνακα ανακοινώσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας και στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας www.thessaly.gov.gr, δηλαδή από 14/04/2020 έως και 16/04/2020 και ώρα 15:00.
Αιτήσεις που αποσταλούν εκπρόθεσμα δεν θα ληφθούν υπόψη.
πηγή: larissanet.gr  &  onlarissa.gr