ScrollMsg

Κύριοι της Κυβέρνησης καταλάβετε ότι, δεν είστε μόνο οφειλέτες στους δανειστές σας, είστε οφειλέτες και στον λαό που ταχθήκατε να υπηρετείτε...

Καλώς Ήρθατε

Καλώς Ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων.

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

Φορολογικό νέο

Σύμφωνα με το νομοσχέδιο που κατατέθηκε προβλέπονται, μεταξύ άλλων: αύξηση του «αφορολόγητου» για κάθε προστατευόμενο τέκνο, ανεξαρτήτως αριθμού αυτών, ενώ για τους πολύτεκνους με 5 παιδιά και άνω δεν ισχύει η μείωση των 20 ευρώ για κάθε 1.000 ευρώ αύξησης του εισοδήματός τους, εφόσον το φορολογητέο τους εισόδημα υπερβαίνει τα 12.000 ευρώ. Μείωση ΦΠΑ για βρεφικά είδη, κράνη μοτοσικλετιστών & τα παιδικά καθίσματα από το 24% σε 13%.
Σχόλιο: Για το αφορολόγητο των 1.000 ευρώ είχε δεσμευθεί προεκλογικά η κυβέρνηση στους Συλλόγους μας. Είχε περιληφθεί δημοσίως στο πρόγραμμά της. Ο Σύλλογός μας με mail το υπόμνησε και μετά τις εκλογές. Χαιρόμαστε που υλοποιείται, είναι ένα θετικό βήμα, από πολλά που πρέπει να γίνουν. Δεν καταφέραμε, παρά την επιμονή μας να αποσπάσουμε δέσμευση για τα τέλη κυκλοφορίας των οχημάτων μας. ΠΑΡΑ- ΚΑΛΟΥΜΕ τους πολυτέκνους- μέλη μας με εννιαθέσια/ επταθέσια οχήματα να καλούν στα γραφεία του Συλλόγου μας, να δίνουν τα στοιχεία τους (όνομα, αριθμός θέσεων οχήματος, τηλέφωνο, τέλη κυκλοφορίας) και να συμμετάσχουν σε ΔΡΑΣΗ που οργανώνουμε εντός του Δεκεμβρίου.