ScrollMsg

Κύριοι της Κυβέρνησης καταλάβετε ότι, δεν είστε μόνο οφειλέτες στους δανειστές σας, είστε οφειλέτες και στον λαό που ταχθήκατε να υπηρετείτε...

Καλώς Ήρθατε

Καλώς Ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων.

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση των πολυτέκνων

προς τιμή των αριστούχων μαθητών γυμνασίου-λυκείου σχ.περιόδου 2017-18 και των μαθητών που εισήχθησαν στα ΑΕΙ-ΤΕΙ.

η εκδήλωση ξεκίνησε με προσευχή από τον  Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης & Τυρνάβου κ.Ιερώνυμο.
στη συνέχεια ο Πρόεδρος του συλλόγου κ.Γκουντελάκης Παναγιώτης, στον χαιρετισμό του προς τους παρευρισκόμενους, ανέφερε:


Σφίγγουμε το χέρι στους φοιτητές που μετά από μια κοπιαστική και απαιτητική χρονιά αλλάζουν στρατόπεδο μεταπηδώντας σε αυτό της επαγγελματικής τους καριέρας.

Σφίγγουμε το χέρι στους  αριστούχους μαθητές  και τους λέμε ότι  με τη βοήθεια του Αγίου Τριαδικού Θεού να συνεχίσετε  τις προσπάθειές σας και να είστε το σωστό παράδειγμα για όλους τους Έλληνες για το καλό και μόνο της πατρίδας μας.

 Οι γονείς να χαίρονται και να καμαρώνουν τα παιδιά τους.
Θα μου επιτρέψετε να αναφερθώ στο μεγαλύτερο πρόβλημα της πατρίδας μας, σήμερα, στο δημογραφικό που έχει σχέση με την επιβίωση του Ελληνισμού.
Ο εφιάλτης της Ελλάδος χωρίς Έλληνες…..
Δυστυχώς καίει τις ρίζες του ελληνισμού.
Από πρόσφατο Δελτίο Τύπου της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά, ότι η χώρα μας βρίσκεται στα πρόθυρα της δημογραφικής κατάρρευσης και εξυφαίνεται μια αθέατη εκούσια γενοκτονία.
            Καταγράφηκε ότι το έτος 2017 οι θάνατοι υπερέβησαν τις γεννήσεις κατά 35.948 , ενώ την τελευταία τριετία (2015 -2017) οι θάνατοι υπερέβησαν τις γεννήσεις κατά 91.207 .
            έτσι απλά έγινε η μείωση του πληθυσμού, χωρίς να μεσολαβήσει πόλεμος ή φυσική καταστροφή!!
Και το τρέχον έτος 2018 η δημογραφική κατάρρευση συνεχίζεται με τον ίδιο ρυθμό.
Η μόνη τάξη που αντιστέκεται σθεναρά στον κατήφορο της υπογεννητικότητας είναι αυτή των πολυτέκνων οικογενειών, η οποία είχε και έχει το σθένος να αποκτήσει και να αποκτά πολλά παιδιά και να ασκεί με τον τρόπο αυτό τις πλέον ευεργετικές επιδράσεις σε όλες τις εκφάνσεις της Εθνικής και κοινωνικής ζωής, αφού συμβάλλει στην αύξηση της παραγωγής, στην ενίσχυση του εργατικού δυναμικού και του ασφαλιστικού συστήματος, στην Εθνική Άμυνα της χώρας, στον πολλαπλασιασμό της κατανάλωσης αγαθών, στη δημογραφική ανάκαμψη και στη διατήρηση της βιολογικής ακμής του έθνους μας.
Η συγκράτηση της μείωσης του πληθυσμού απαιτεί την αύξηση του αριθμού των πολυτέκνων οικογενειών, δηλαδή με 4 ή περισσότερα παιδιά διότι: Τα δύο πρώτα παιδιά αποτελούν αναπλήρωση των γονέων, το 3ο παιδί αναπληρώνει το 2ο παιδί που δεν έχουν όσοι αποκτούν ένα μόνο, και το 4ο παιδί αναπληρώνει (μαζί με το 3ο παιδί) τους άτεκνους συζύγους. Για τον απλό και προφανή αυτό λόγο, οι πολύτεκνοι (με 4 ή περισσότερα παιδιά) πρέπει να ενισχυθούν και να αυξηθούν.
Έχει γραφεί ότι για την επιβίωση του ασφαλιστικού μας συστήματος πρέπει να εισέρχονται τρεις νέοι ασφαλισμένοι για να μπορεί να συνταξιοδοτηθεί ένας τέταρτος. Οι υπερπολύτεκνοι με 6 ή περισσότερα τέκνα έχουν καλύψει και τις συντάξεις των γονιών τους, χωρίς να επιβαρύνουν το συνταξιοδοτικό σύστημα!Η Ελλάς τον Απρίλιο του 1932 κηρύχθηκε επισήμως σε πτώχευση. Η οικονομική κατάσταση της χώρας τότε αδιαμφισβήτητα ήταν πολύ χειρότερη από την οικονομική κατάσταση του 2010, που ο τότε Πρωθυπουργός εισήγαγε την πατρίδα μας στην εποχή των μνημονίων.
            Δείτε, όμως, ποια υπήρξε η κατάσταση από πλευράς γεννήσεων την επταετία που ακολούθησε μετά την πτώχευση του 1932 και την επταετία την εποχή των μνημονίων.
1932, οι γεννήσεις υπερτερούσαν των θανάτων κατά 613.189,
ενώ κατά την επταετία (2011-2017 των μνημονίων) οι θάνατοι υπερτερούν των γεννήσεων κατά 151.427.
Δηλαδή την επταετία (1933-1939) μετά την πτώχευση του 1932 οι Έλληνες δημιούργησαν πέντε πόλεις, όπως η Λάρισα, το Ηράκλειο-Κρήτης, η Πάτρα, ο Βόλος και το Αγρίνιο, με συνολικό πληθυσμό 613.189!!! Τότε η Ελλάς είχε πληθυσμό μόλις 7 εκατ.
Την επταετία (2011-2017) μετά την είσοδο στην εποχή των Μνημονίων κατέστρεψαν και ισοπέδωσαν μία πόλη των 151.427 κατοίκων!! Τώρα η Ελλάς έχει πληθυσμό σχεδόν 11εκατ.  Έχοντας λοιπόν στο στόχαστρο τους πολύτεκνους…
Μείωσαν  το ποσοστό των προσλήψεων (μέσω ΑΣΕΠ) από το 20% σε 15% Επιβάλλουν φόρο πολυτελούς διαβίωσης στους πολύτεκνους,  κατάργησαν το μειωμένο τιμολόγιο της ΔΕΗ που ίσχυε από το 2004 για τους πολύτεκνους,      καταργήθηκαν οι μετεγγραφές των πολυτέκνων, καταργήθηκαν οι διανομές των προϊόντων που χορηγούνται ως βοήθεια, μείωσαν – κατάργησαν τα επιδόματα τέκνων, δεν ισχύει πλέον το  αφορολόγητο των παιδιών,  ο πολύτεκνος πλέον  φορολογείται όπως ο άγαμος και ο άτεκνος!
Με τέτοιου είδους πολιτική ποιο νέο ζευγάρι θα αποκτήσει παιδιά;
Μόνο όσοι έχουν την πίστη και την τρέλα της γενιάς του 1940 έχουν αυτή τη δύναμη. και οι πολύτεκνοι έχουν αυτή την πίστη και την τρέλα, ακόμη και σήμερα.
Τι κάνει η πολιτεία και η κυβέρνηση;
Δεν άκουσε και δεν κατάλαβε κανείς από την πολιτεία και την κυβέρνηση αυτό που ανακοινώθηκε από το Δ.Ν.Τ. ότι: δεν θα υπάρξει ανάπτυξη στη χώρα μας λόγω της δημογραφικής κατάρρευσης;
Τι πρέπει να κάνει η χώρα μας;
Να συνέλθει από το λήθαργο και επιτέλους να πάρει αποφάσεις. Συστήθηκε πρόσφατα διακομματική επιτροπή της Βουλής για το δημογραφικό , η οποία αφού άκουσε διάφορους φορείς, επιστήμονες κ.λ.π λογικά πρέπει να είναι έτοιμη να παραδώσει πόρισμα. Κινείται όμως με αργούς ρυθμούς, με ρυθμούς χελώνας θα λέγαμε…
Βέβαια Πολλοί Κυβερνητικοί αξιωματούχοι ισχυρίζονται ότι δεν υφίσταται δημογραφικό πρόβλημα, θεωρώντας ότι η αθρόα εισροή μεταναστών θα επιφέρει την επιθυμητή λύση. Και Κλήθηκαν στην προαναφερόμενη Επιτροπή να εκφέρουν γνώμη και να διατυπώσουν την άποψή τους,  εκπρόσωποι γυναικείων σωματείων που υπεραμύνονται των αμβλώσεων.

Ενδεικτικές του κλίματος που επικράτησε  στην Συνεδρίαση της  5-10-2017 είναι οι ακόλουθες τοποθετήσεις:

         Αναφέρθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης. Σισανίου κ. Παύλος στις εκτρώσεις, ως λόγο αύξησης της υπογεννητικότητας.
         Η Γ.Γ. Ισότητας, κα Φωτεινή Κούβελα, υπεραμύνθηκε του δικαιώματος των γυναικών στις αμβλώσεις, ενώ παράλληλα, τάχθηκε υπέρ νομοθετικών πρωτοβουλιών για τη σύναψη γάμου μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών ή την υιοθέτηση παιδιών.
         Το μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδος Κωνσταντίνα Τσότρα, έκανε λόγο για αναφαίρετο δικαίωμα της γυναίκας στην άμβλωση, σημειώνοντας παράλληλα, ότι πρέπει να υπάρχει και ένα πλαίσιο στήριξης για να πάρει την όποια απόφαση συνέχισης ή διακοπής της κύησης. «Η άμβλωση δεν μπορεί να είναι ένα μέτρο αντισύλληψης. Το κράτος πρέπει να αναλάβει την ευθύνη»
         Η κα Θελερίτη, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε : « Χρειάζεται μια εθνική πολιτική, που σημαίνει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για δημογραφική πολιτική για την αντιμετώπιση του φαινομένου, αλλά με άξονα την ισότητα των φύλλων και όχι ότι οι γυναίκες πρέπει να κάνουν παιδιά, το οποίο πραγματικά δεν είναι αυτό στις μέρες μας, δηλαδή έχει εξαλειφθεί. Είναι αδιανόητο να μιλάμε για την επίλυση του δημογραφικού με όρους τέτοιους σήμερα.». 

οι Συνταγματικές επιταγές δεν έχουν γίνει σεβαστές στο βαθμό που επιβάλλεται, λαμβάνοντας υπόψη τη δυσάρεστη  δημογραφική πορεία της χώρας μας.
Ειδικότερα  η παράγραφος 5 έχει παραμείνει κυριολεκτικά γράμμα κενό, αφού καμία μέριμνα δεν λήφθηκε , ούτε λαμβάνεται, προκειμένου να ανακοπεί η ραγδαία συρρίκνωση του πληθυσμού της  χώρας μας.
 Η οικονομική κρίση ασφαλώς επηρέασε  δραστικά την φυσική μεταβολή του πληθυσμού, αφού η ανεργία δεν επιτρέπει σε πολλούς νέους να δημιουργήσουν οικογένεια .Όμως και προ της οικονομικής κρίσης, τα μηνύματα και οι προτάσεις που επικράτησαν στην ανταγωνιστική κοινωνία μας, όπως  ο ατομισμός, η φιλαυτία, η ευζωία, ο καταναλωτισμός,  η άρνηση ανάληψης υποχρεώσεων κ.α  δημιούργησαν ένα αρνητικό κλίμα.Όλες αυτές οι σύγχρονες αντιλήψεις και πρακτικές  έχουν σε μεγάλο βαθμό απογυμνώσει την Ελληνική οικογένεια  από το, κοινοτικό , ασκητικό και θυσιαστικό  πνεύμα.Η αμοιβαιότητα, η αλληλοϋποστήριξη και οι ισχυροί δεσμοί μεταξύ των μελών της οικογένειας έχουν υποχωρήσει σημαντικά.
τα νέα ζευγάρια, δεν επιθυμούν ή διστάζουν να αποκτήσουν περισσότερα από ένα ή δύο το πολύ παιδιά.

Εμείς οι πολύτεκνοι παρόλα αυτά θα συνεχίσουμε να κάνουμε το καθήκον μας απέναντι στο Θεό και την πατρίδα μας».



την όλη εκδήλωση λάμπρυνε με τη παρουσία της η σχολή της Βυζαντινής Μουσικής της Ι.Μητρόπολης Λαρίσης & Τυρνάβου. 

Ο σύλλογος μας απένειμε στον Σεβασμιώτατο  εικόνα της Παναγίας και ο Σεβασμιώτατος ανταπέδωσε με αντίστοιχη εικόνα των Αγίων Αχιλλίου και Βησσαρίωνος. μικρά αντίγραφα της εικόνας απένειμε και στα μέλη του Δ.Σ του συλλόγου.

Χορηγός της εκδήλωσης η ΔΕΥΑΛ  Λάρισας με την διάθεση αθλητικών φορμών για τους βραβευθέντες. Τους ευχαριστούμε θερμά.
Χορηγός των βιβλίων για τους φοιτητές ήταν τα εκπαιδευτήρια Μαίρη Ράπτου.Τους ευχαριστούμε θερμά.
ο σύλλογος πολυτέκνων προσέφερε τα μπλουζάκια.

στην εκδήλωση παρέστησαν:
o Βουλευτής της Ν.Δ κ.Χρ.Κέλλας
ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ.Κων.Αγοραστός
ο Αντ/ρχος κ.Νταής Παν.εκπρόσωπος του Δήμου Λαρισαίων
ο Αντ/δρος της ΔΕΥΑΛ κ.Καφφές θεόδωρος
ο Αντ/ρχης κ.Λαδόπουλος Γεώργιος
η Δημ.σύμβουλος κ.Καραλαριώτου Ρένα
η Δημ.σύμβουλος κ.Καμηλαράκη Μαίρη
ο Δημ.σύμβολυλος κ.Μαμάκος  Αθ.
εκπρόσωπος των εκπαιδευτηρίων Ράπτου ήταν ο κ.Στεργιούλης Μιλτιάδης , εκπ/κός των εκπαιδευτηρίων και πολύτεκνος.

επιστολές απέστειλαν ο κ.Χαρακόπουλος Μάξιμος και ο κ.Κατσιαντώνης Γεώργιος Βουλευτές της Ν.Δ.
 ΑΡΙΣΤΕΥΣΑΝΤΕΣ  ΜΑΘΗΤΕΣ  ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
 ΑΓΓΕΛΟΣΟΠΟΥΛΟΥ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΑΜΠΕΛΑΡΓΑΣ  ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ,ΑΡΟΤΣΙΟΥ  ΜΙΧΑΕΛΑ,ΑΡΟΤΣΙΟΥ  ΣΤΥΛΙΑΝΗ,ΒΕΡΡΟΙΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ,ΓΚΑΪΤΑΤΖΗ  ΣΩΤΗΡΙΑ, ΓΚΙΤΕΡΣΟΥ  ΧΑΡΙΤΙΝΗ,ΔΟΜΠΟΥΛΑΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ,ΔΟΥΜΟΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΔΟΥΜΟΥ  ΜΑΡΙΑ,ΔΡΑΜΗ  ΝΙΚΗ,ΖΑΧΑΚΗ  ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΘΑΝΑΣΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ,ΘΑΝΑΣΙΑ ΕΙΡΗΝΗ,ΘΕΟΧΑΡΟΥΛΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΚΑΜΠΟΥΡΗ ΘΕΟΔΩΡΑ,ΚΑΜΤΖΙΟΥ  ΕΛΕΝΗ, ΚΑΡΑΒΑΚΑ  ΚΩΝ_ΝΑ, ΚΑΡΑΝΑΤΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΚΑΡΝΑΒΑ  ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ,ΚΑΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, ΚΕΡΜΕΛΙΔΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΚΕΡΜΕΛΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ,ΚΕΡΜΕΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΚΟΝΤΑΞΗ  ΣΟΦΙΑ, ΚΟΣΜΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΑ, ΚΟΣΤΟΓΛΙΔΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ, ΚΟΥΤΣΟΔΟΝΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΚΡΙΚΗ ΕΙΡΗΝΗ, ΚΥΡΙΤΣΗ ΑΝΝΑ, ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ, ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΜΗΛΙΟΥ ΝΙΚΗ,ΜΠΑΝΙΩΤΗ  ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ,ΜΠΕΡΤΕ  ΕΛΠΙΔΑ,ΜΠΙΚΑ  ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΜΠΡΑΝΟΥ ΑΡΓΥΡΩ,ΜΠΡΟΥΖΑ  ΑΘΗΝΑ,ΜΠΡΟΥΖΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ,  ΝΤΕΚΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΝΥΧΤΕΡΙΔΑ  ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΞΗΡΟΜΕΡΗΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΥΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΑΡΙΝΑ, ΠΕΤΡΑΚΟΥ  ΚΛΕΙΩ, ΠΙΝΑΤΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΠΙΣΠΙΡΙΚΟΥ ΜΑΡΙΑ,ΠΙΤΣΙΛΚΑΣ  ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ,ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΠΡΟΣΜΙΤΗ ΕΙΡΗΝΗ, ΣΑΡΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΣΑΡΡΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΣΑΡΡΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ, ΣΒΑΡΝΑ ΛΑΜΠΡΙΝΗ, ΣΤΑΦΥΛΗ ΕΛΕΝΗ, ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΤΑΛΙΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΤΖΑΚΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗ, ΤΣΙΑΝΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ, ΤΣΙΑΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΧΑΝΤΖΑΡΑ ΙΣΜΗΝΗ, ΧΑΝΤΖΑΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΧΑΡΙΣΟΥΛΗ  ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΧΑΤΖΗΜΙΧΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ


ΑΡΙΣΤΕΥΣΑΝΤΕΣ  ΜΑΘΗΤΕΣ  ΛΥΚΕΙΟΥ
ΑΛΕΞΟΥΛΗ ΒΙΚΤΩΡΙΑ,ΒΕΡΡΟΙΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ,ΓΚΟΥΔΑΛΑΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ,ΔΡΑΜΗΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ,ΕΥΑΓΓΕΛΟΥΛΗ  ΕΥΘΥΜΙΑ,ΖΑΧΑΚΗΣ  ΚΩΝ,ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ  ΜΑΡΙΑ – ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ,ΚΕΡΜΕΛΙΔΗ ΕΛΕΝΗ  ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ,ΚΕΡΜΕΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ  ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ,ΚΕΡΜΕΛΙΔΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ  ΤΟΥ Π.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ,ΚΕΡΜΕΛΙΔΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ  ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ,ΚΡΙΚΗ  ΓΕΩΡΓΙΑ,ΜΠΡΑΝΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ,ΜΠΡΟΥΖΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ,ΠΕΤΡΑΚΟΥ ΛΥΔΙΑ,ΠΙΝΑΤΣΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ,ΠΙΤΣΙΛΚΑΣ ΑΧΙΛΛΙΟΣ,ΠΡΟΣΜΙΤΗΣ ΑΘΑΝ ΠΑΝΑΓ.,ΠΡΟΣΜΙΤΗΣ  ΜΑΡΙΟΣ  ΙΩΑΝ.,ΣΑΡΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ,ΣΠΑΘΑΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ,ΤΣΙΑΜΑΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ,ΤΣΙΡΕΛΗΣ ΔΑΝΙΗΛ,ΧΡΥΣΙΚΟΥ ΣΟΦΙΑ

ΦΟΙΤΗΤΕΣ  ΑΕΙ-ΤΕΙ
 ΑΓΓΕΛΗ  ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 

ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ, ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ
ΒΑΪΟΥ  ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΠΑΙΔΑΓ.ΤΜΗΜΑ   ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ, ΣΧΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠ. ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝ.ΣΠΟΥΔΩΝ
ΒΕΡΡΟΙΟΠΟΥΛΟΣ  ΧΑΡΙΛΑΟΣ   ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΡΡΥΠΑΝΣΗΣ Τ.Ε
ΓΚΙΤΕΡΣΟΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ
ΤΜΗΜΑ   ΟΙΚΟΝ.ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ  ΣΧΟΛΗ ΟΙΚΟΝ. & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
 ΓΚΟΥΝΤΕΛΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 
ΣΧΟΛΗ  ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΕΥΘΥΜΙΟΥ  ΜΑΡΙΑ  ΣΧΟΛΗ   ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ  ΤΡΟΦΙΜΩΝ  ΤΜΗΜΑ  ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΙΝΟΥ, ΑΜΠΕΛΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ
ΚΑΟΥΝΑ  ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ  ΝΟΜΙΚΗ  ΣΧΟΛΗ   Α.Π.Θ
ΚΑΡΑΒΑΚΑ  ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΣΧΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
ΚΑΡΑΝΑΤΣΙΟΥ  ΜΑΡΙΑ-ΣΟΦΙΑ  ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ  ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ
ΚΑΡΑΤΟΣΙΔΗΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΧΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝ.ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ  ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ
ΚΟΥΤΣΙΜΑΝΗ  ΣΤΥΛΙΑΝΗ  ΣΧΟΛΗ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ
 ΚΩΣΤΗΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ  ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
ΚΩΦΟΣ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  ΣΧΟΛΗ ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞ.ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΚΩΦΟΥ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  ΣΧΟΛΗ ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞ.ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΜΑΣΤΡΟΒΑΣΙΛΗ  ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ  ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ  ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ
ΜΑΣΤΡΟΒΑΣΙΛΗ  ΣΕΒΑΣΤΗ  ΣΧΟΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
ΜΠΑΜΠΑΝΗ  ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
 ΜΠΑΡΔΑΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ  ΤΜΗΜΑ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ & ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
ΜΠΕΡΤΕ  ΕΛΕΝΗ  ΣΧΟΛΗ ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞ.ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΜΠΟΥΡΙΤΑΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ, ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΚΑΙ  ΠΕΡΙΦ.ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ  ΧΡΗΣΤΟΣ  ΣΧΟΛΗ  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
ΠΑΠΑΔΟΥΛΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ  ΤΜΗΜΑ  ΓΛΩΣΣΑΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΡΕΥΞΕΙΝΙΩΝ ΧΩΡΩΝ
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΛΕΜΟΝΙΑ-ΕΥΦΗΜΙΑ ΣΧΟΛΗ   ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
ΠΙΝΑΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ  ΣΧΟΛΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
ΠΟΥΡΝΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΣΧΟΛΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 
ΣΑΡΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΗΛΙΑΣ  ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ  ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
ΣΒΑΡΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-ΡΑΦΑΗΛ  ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝ. & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ
ΤΡΙΚΟΥΠΗ  ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ  ΣΧΟΛΗ  ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ
ΧΑΝΤΖΑΡΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ  ΠΑΙΔΑΓ.ΤΜΗΜΑ   ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ
ΧΑΡΙΣΟΥΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ  ΣΧΟΛΗ  ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
 ΧΟΛΕΒΑ  ΣΩΤΗΡΙΑ  ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ - ΤΡΟΦΙΜΩΝ


                    ο νέος Μητροπολίτης Λαρίσης & Τυρνάβου κ.Ιερώνυμος



                                  ο Αντ/ρχος Λαρισαίων κ.Νταής Παναγιώτης


                                ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ.Αγοραστός Κων.







          ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΛ Λάρισας κ.Καφφές Θεόδωρος


          ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ