ScrollMsg

Κύριοι της Κυβέρνησης καταλάβετε ότι, δεν είστε μόνο οφειλέτες στους δανειστές σας, είστε οφειλέτες και στον λαό που ταχθήκατε να υπηρετείτε...

Καλώς Ήρθατε

Καλώς Ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων.

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Βοήθημα 1.000€ σε 450 πολύτεκνες οικογένειες απο τον ΟΓΑ!!



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Απέραντη ταλαιπωρία- απέραντη γραφειοκρατία.

Τιμητικό βραβείο 1.000€ θα λάβουν από τον ΟΓΑ 450 αγρότισσες πολύτεκνες μητέρες ασφαλισμένες στον οργανισμό.
Η επιλογή θα γίνει από τη διοίκηση του ΟΓΑ αφού πρώτα οι ενδιαφερόμενες υποβάλλουν σχετικές αιτήσεις στα ΚΕΠ. Άραγε πόσες θα το πάρουν είδηση; Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων έχει ξεκινήσει από τις 24/11/2014 ως τις 3/12/2014.
Με τυμπανοκρουσίες και προβολή στα ΜΜΕ προσπαθεί η συγ(Κυβέρνηση) να αναδείξει  το γεγονός!!
Κατά τη γνώμη μας πρόκειται για μια απίστευτη ταλαιπωρία. Ζητεί ο ΟΓΑ από τις πολύτεκνες αγρότισσες να προσκομίσουν μια σειρά από δικαιολογητικά. Πρόκειται για στοιχεία που οφείλει να διαθέτει ανά πάσα στιγμή ο οργανισμός, ο οποίος θα διαπίστωνε αυτόματα τον συνολικό αριθμό των πολυτέκνων μητέρων και στη συνέχεια θα επέλεγε, έστω και με κλήρωση τις 450 τυχερές!!!
Απέραντη ταλαιπωρία- απέραντη γραφειοκρατία.
Θα λάβουν λέει και …Bραβείο.  

Αυτό έπρεπε να λέγεται Βραβείο ταλαιπωρίας – αναλγησίας του ΟΓΑ και των εμπνευστών του!αυτοί που πριν 2 χρόνια κατάργησαν την ισόβια σύνταξη της πολύτεκνης μητέρας των 102€ - ακόμη και με μηδενικό εισόδημα,τώρα δήθεν νοιάσθηκαν και τις ταλαιπωρούν με αυτό τον τρόπο…..και όλα αυτά συμβαίνουν όταν το νέο επίδομα του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος το χορηγούν στους αλλοδαπούς που κατοικούν στη χώρα μας επι 5ετία,όταν ο Έλληνας πολύτεκνος για να πάρει το πολυτεκνικό των 500€ ετησίως (ανά προστατευόμενο τέκνο - πρέπει να έχει τρία),πρέπει να διαμένει επί 10ετία τουλάχιστον!

Μήπως πρέπει και να τους …….ευχαριστήσουμε;