ScrollMsg

Κύριοι της Κυβέρνησης καταλάβετε ότι, δεν είστε μόνο οφειλέτες στους δανειστές σας, είστε οφειλέτες και στον λαό που ταχθήκατε να υπηρετείτε...

Καλώς Ήρθατε

Καλώς Ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων.

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Απο την επίσκεψη του κ.Διαμάντου και των συνεργατών του στα γραφεία μας



«νέ@ ΛΑΡΙΣΑ»
με τους φορείς της πόλης μας   
συνεργαζόμαστε!

  Ο επικεφαλής της «νέ@ς ΛΑΡΙΣΑΣ» Ντίνος Διαμάντος, συνοδευόμενος από στελέχη της κίνησης (Χρ. Αγορίτσας, Νίκος Μπέτσιος, Ορέστης Πουλούλης) επισκέφθηκε το Σύλλογο Πολυτέκνων Λάρισας και Περιχώρων στα πλαίσια του κύκλου επαφών με τους φορείς της πόλης.   

Τον υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος κος Νικ. Τσόγιας, ο Αντιπρόεδρος κος Ιωάν. Κομόπουλος και ο Γεν. Γραμματέας κος Παν. Γκουντελάκης οι οποίοι και εξέθεσαν τόσο τα γενικά φλέγοντα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολύτεκνοι όσο και, θέματα που αφορούν ειδικότερα το Δήμο Λαρισαίων. 

Εξέφρασαν την πεποίθηση ότι, ένας άνθρωπος με 5 παιδιά, ένας «δικός τους άνθρωπος» (όπως είναι ο επικεφαλής της «νέ@ς ΛΑΡΙΣΑΣ» Ντίνος Διαμάντος) είναι βέβαιο ότι, μπορεί να καταλάβει αλλά, και να στηρίξει και στη γενική πολιτική αλλά και μέσω της δημοτικής πολιτικής την πολύτεκνη οικογένεια, πολύ καλύτερα από οποιονδήποτε.

  Ο Ντίνος Διαμάντος δεσμεύθηκε για διαρκή συνεργασία στη νέα δημοτική περίοδο, με στόχο την διαμόρφωση από κοινού μίας νέας δημοτικής πολιτικής στήριξης των πολυτέκνων σε όλα τα ζητήματα. Επίσης και για το στεγαστικό του συλλόγου (στα πλαίσια ενός ευρύτερου νέου δημοτικού σχεδιασμού για τα στεγαστικά και λειτουργικά ζητήματα των συλλόγων και φορέων της πόλης).