ScrollMsg

Κύριοι της Κυβέρνησης καταλάβετε ότι, δεν είστε μόνο οφειλέτες στους δανειστές σας, είστε οφειλέτες και στον λαό που ταχθήκατε να υπηρετείτε...

Καλώς Ήρθατε

Καλώς Ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων.

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Για όνομα του Θεού, στους χαμηλοσυνταξιούχους και στους πολύτεκνους βρήκατε να χτυπήσετε τη δημόσια σπατάλη;

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ
Λόγια δικά σας  είναι κ. Πρωθυπουργέ από το βήμα της Βουλής των Ελλήνων λίγες ημέρες πριν αναλάβετε τα ηνία αυτής της χώρας που από υπερήφανη την καταντήσατε αξιοθρήνητη.
Βλέποντας πολλές φορές το βίντεο ▶ ΝΔ για πολύτεκνους:  αλλά και δηλώσεις πρωτοκλασάτων στελεχών αυτής για τη δοκιμαζόμενη Πολύτεκνη Οικογένεια  προεκλογικά   http://www.aspe.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=2274&Itemid=2 ένα πελώριο γιατί διακατέχει όλους εμάς τους πολύτεκνους!!
Και μόλις αρπάξατε την εξουσία πρωτοφανής σε σφοδρότητα η επίθεση εναντίον των πολυτέκνων. Προσπάθησε και το κατάφερε η προηγούμενη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ να στρέψει όλους εναντίον όλων και προ παντός εναντίον των πολυτέκνων παρουσιάζοντας τους ότι ζουν και γεύονται ένα κόσμο παραδεισένιο. Και ήρθατε εσείς άξιοι συμπαραστάτες που προεκλογικά κάνατε ΣΗΜΑΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ να εξαντλήσετε όλη την αυστηρότητα σας απέναντι μας και να σπάσετε όλα τα αρνητικά ρεκόρ αναλγησίας. Και όλα αυτά με τρόπο αντισυνταγματικό. Σε κάθε σας νομοθέτημα εισπράττατε την άρνηση της επιστημονικής επιτροπής της Βουλής. Αλλά εσείς προχωρούσατε λαμβάνοντας μέτρα …….υπέρ της ανάκαμψης της πολυβασανισμένης χώρας μας. Το αποτέλεσμα ήταν: αυτοκτονίες, ανεργία, τα παιδιά μας να μεταναστεύουν στο εξωτερικό αναζητώντας εργασία κ.λ.π. Μέτρα όμως θετικά για τον εαυτό σας κύριοι Βουλευτές λάβατε: αφορολόγητο 75% επί των αποδοχών σας και φορολογία μόνο του 25%. Μπράβο σας, και το καταγγέλλει  τώρα η Βουλευτής της ΔΗΜΑΡ……
Λαμβάνονται μέτρα που στόχο έχουν να αποτρέψουν τα νέα ζευγάρια να γεννούν παιδιά. Εμφανής ο στόχος των ξένων δυνάμεων να αλλοιωθεί ο Ελληνορθόδοξος χαρακτήρας της χώρας μας.
Μέτρα όπως κατάργηση του αφορολόγητου των παιδιών, τα παιδιά έγιναν τεκμήριο πλουτισμού, κατάργηση της τιμητικής ισόβιας σύνταξης, κατάργηση των μετεγγραφών που ίσχυαν επί 32 χρόνια χωρίς να δημιουργούν κανένα πρόβλημα. Πήραν τις μετεγγραφές από τους πολύτεκνους και τις έδωσαν σε αθλητές (και μάλιστα αναδρομικά από το 2008) για να είναι κοντά στους χώρους άθλησης των. Κατάργηση των πολυτεκνικών επιδομάτων και την αντικατάσταση τους από επιδόματα στήριξης των τέκνων με εισοδ.κριτήρια και χορήγηση νέων τριτεκνικών-πολυτεκνικών επιδομάτων με εισοδημ.κριτήρια (δεν γνωρίζουν βέβαια ότι τα επιδόματα δίνονταν για δημογραφικά κίνητρα),αυξημένα τεκμήρια διαβίωσης με αποτέλεσμα να απορρίπτονται χιλιάδες οικογένειες δικαιούχοι από τα επιδόματα. Θέλετε και άλλα; Επίδομα δικαιούνται μόνο οι έχοντες τρία και πλέον προστατευόμενα παιδιά (τα άτεκνα παιδαρέλια του υπ. οικονομικών τα ονομάζουν εξαρτώμενα-άραγε από πού; Δεν ντρέπονται!), επίδομα θέρμανσης, ενιαίος φόρος ακινήτων όπου οι πολύτεκνοι αντιμετωπίζονται ως οι άγαμοι. Θέλετε και άλλα; η αντικατάσταση των επιδομάτων των τέκνων έγινε από τους φωστήρες του Υποικ για να εξοικονομηθούν 86.000.000€ αλλά με την επαναχορήγηση τους έπεσαν έξω και το κόστος θα ανέβει κατά πολύ.Γιατί δεν άκουσαν την ΑΣΠΕ που πρότεινε γενική μείωση όλων των επιδομάτων ακόμη και της ισόβιας τιμητικής σύνταξης κατά 15%;Γιατί άραγε; για να δώσουν τα επιδόματα σε αυτούς που έχουν 1-2 παιδιά; Εκεί σκέφτονται να το βάλουν το πλαφόν των γεννήσεων; Από τη χορήγηση των παρεμβατικών προϊόντων κόπηκαν αρκετοί λόγω της εισαγωγής τεκμαρτού και εδώ.
Κι ερχόμαστε τώρα στους Βουλευτές οι οποίοι δειλά-δειλά (φαίνεται άρχισαν να έχουν τύψεις με αυτά που ψήφισαν κατά καιρούς) και ζητούν την επαναφορά ή την κατάργηση πολλών μέτρων που πάρθηκαν για τους πολύτεκνους.
ΔΕΙΤΕ



Μας λέτε κύριοι ότι ψηφίζετε για το καλό μας για να μην χρεοκοπήσει ο τόπος. Εσείς όμως απολαμβάνετε τα προνόμια σας και δεν νοιάζεστε καθόλου για τη φοροδοτική ικανότητα των Ελλήνων. Ποιός σας είπε άραγε ότι όλοι οι Έλληνες έχουν ακόμη πολύ λίπος να κάψουν; Αν έχετε το θάρρος βγείτε και πείτε στον Ελληνικό λαό ότι εξαπατηθήκατε, ότι δεν γνωρίζατε ή τέλος πάντων ότι φοβηθήκατε την κομματική πειθαρχία και  μείνετε έξω από το μαντρί!!
Και λίγα λόγια προς τους συναδέλφους πολύτεκνους. Μην μένετε απαθείς...
 Οι εορτασμοί και οι παρελάσεις είναι εκδηλώσεις τιμής προς τους αγωνιστές του 1940, που πλήρωσαν με αίμα την ανεξαρτησία της Πατρίδας μας. Εκείνοι που εκ της θέσεώς τους σήμερα, προΐστανται στις εκδηλώσεις αυτές, τιμούν με την παρουσία τους ήρωες αυτούς ή προκαλούν το δημόσιο αίσθημα; Είναι οι ίδιοι που εκχώρησαν με «ειρηνικό τρόπο» την ανεξαρτησία, για την οποία έχυσαν το αίμα τους οι ήρωες…
Την Ελλάδα μας σήμερα δεν την κυβερνά ούτε η συγκυβέρνηση, ούτε η Τρόικα. Την κυβερνά ο ΦΟΒΟΣ!! Ένας Φόβος που δεν γνώριζαν οι αγωνιστές του 1940…
Αντισταθείτε  στην οικονομική βαρβαρότητα με κάθε δημοκρατικό τρόπο και μέσο και να είστε  σε ετοιμότητα, ώστε να μη επιτρέψουμε άλλη οικονομική επίθεση στα πενιχρά εισοδήματα των οικογενειών μας. Το σημερινό μας ΟΧΙ, πρέπει να ξεκινήσει από τις συνειδήσεις. ΟΧΙ στο Φόβο !

Τα μέτρα που εφαρμόζονται  έχουν οδηγήσει στην εξαθλίωση τους πολύτεκνους και η κυβέρνηση έχει χρέος απέναντι στο Έθνος να εφαρμόσει το Σύνταγμα το οποίο προστατεύει την πολύτεκνη οικογένεια. Οι ειδικοί νόμοι υπέρ των πολυτέκνων υπερισχύουν των γενικών λόγω του έντονου ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ όπως έχουν αποφανθεί τα Ελληνικά Δικαστήρια κατά καιρούς.

Καλούμε τους πολύτεκνους  να δώσουν ένα ηχηρό μήνυμα στους κυβερνώντες και σε κάθε υπεύθυνο, ότι ο εμπαιγμός πρέπει να λάβει τέλος  και ότι πλήττοντας την ελληνική οικογένεια οδηγούμε το Έθνος μας στην καταστροφή.

Η Ελλάδα γερνάει και η ενίσχυση της πολύτεκνης οικογένειας δεν είναι σπατάλη αλλά επένδυση στο μέλλον του τόπου.
Κύριε Πρωθυπουργέ, δικά σας λόγια είναι και αυτά… γρήγορα τα ξεχάσατε και εμείς ρωτάμε: Πότε επιτέλους κ. Πρωθυπουργέ, θα εξουδετερωθεί η τρομοκρατική οργάνωση που εδρεύει στο Υπ. Οικονομικών;; !