ScrollMsg

Κύριοι της Κυβέρνησης καταλάβετε ότι, δεν είστε μόνο οφειλέτες στους δανειστές σας, είστε οφειλέτες και στον λαό που ταχθήκατε να υπηρετείτε...

Καλώς Ήρθατε

Καλώς Ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων.

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Η τρόικα ζητά ισοδύναμα μέτρα και η λύση είναι να θυσιάζονται οι πολύτεκνοι.



Προεκλογικά ο σημερινός Πρωθυπουργός και κορυφαίοι σημερινοί υπουργοί είχαν κάνει σημαία το δημογραφικό. Μιλούσαν για αποκατάσταση των πολυτεκνικών επιδομάτων στα προ μνημονίου επίπεδα! Όμως, όλως παραδόξως τα κατήργησαν και εδώ και 6 μήνες η πολύτεκνη οικογένεια δεν λαμβάνει τίποτα και ούτε γνωρίζει πότε θα τα λάβει. Τα μαθηματικά και οι πράξεις των <<φωστήρων>> του ΥΠΟΙΚ δεν πέτυχαν και με διατάξεις κρυφές κόβουν τα επιδόματα σε χιλιάδες οικογένειες. Καθημερινά γινόμαστε αποδέκτες παραπόνων για την περικοπή της τιμητικής ισόβιας σύνταξης, για την περικοπή των πολυτεκνικών επιδομάτων σε αυτούς που έχουν 2 προστατευόμενα παιδιά. Η τρόικα ζητά ισοδύναμα μέτρα και η λύση είναι να θυσιάζονται οι πολύτεκνοι.
Ν.Δ – ΠΑΣΟΚ παρέα τώρα (ποιος θα το πίστευε) ξεκίνησαν άσχημα. Επέλεξαν να κάνουν αρχή με την περικοπή των πενιχρών βοηθημάτων που έπαιρναν οι οικογένειες για να καλύψουν τα αυξημένα οικογενειακά βάρη λόγω της παρουσίας πολλών παιδιών. Πρόκειται για αναλγησία. Κύριοι βάλατε λάθος προτεραιότητα στους σκοπούς σας και προκειμένου να ικανοποιήσετε τους δανειστές δεν διστάζετε σε τίποτα.Απο το βήμα του συνεδρίου της Ν.Δ ο Αντώνης Σαμαράς σε ένα παραλήρημα έκθεσης ιδεών προσπάθησε να τονώσει το ακροατήριο μιλώντας συνέχεια για Νέα Ελλάδα.Με τι νεολαία όμως;αφού η χώρα μας αργοσβήνει και η νοοτροπία των κυβερνώντων είναι: <<μην κάνετε πολλά παιδιά>> και  <<η Ελλάδα πρέπει να μείνει χωρίς Έλληνες>>.ΔΥΣΤΥΧΩΣ, αυτοί είστε. Εκτός και αν μας αποδείξετε το αντίθετο που δεν σας πιστεύουμε πλέον.

Γκουντελάκης  Παναγιώτης
γεν.γραμμ.συλλ.πολυτ.Λάρισας