ScrollMsg

Κύριοι της Κυβέρνησης καταλάβετε ότι, δεν είστε μόνο οφειλέτες στους δανειστές σας, είστε οφειλέτες και στον λαό που ταχθήκατε να υπηρετείτε...

Καλώς Ήρθατε

Καλώς Ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων.

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Σχετική επερώτηση κατέθεσε ο Τ.ΚΟΥΙΚ

σχετικά με τη φορολόγηση των πολυτεκνικών επιδομάτων (που μέχρι τώρα απαλλάσσοταν απο το φόρο).

Ενημέρωση που έγινε εκ μέρους του συλλόγου σε Βουλευτές
εντονη ανησυχια επικρατει στις ταξεις των πολυτεκνων με το ακουσμα οτι θα φορολογηθουν και οι αποδοχές των πολυτεκνικών επιδομάτων που παιρναμε απο τον ΟΓΑ και οι οποίες  μεχρι περυσι απαλλάσσονταν απο το φορο. Με αποτελεσμα να αυξηθει το οικ.εισοδημα και να χασουν τα επιδοματα των πολυτεκνων χιλιαδες οικογενειαρχες.αλλο να φορολογεις τα REPOS, τα μερισματα απο τις Α.Ε,ΕΠΕ και αλλο να φορολογεις τα επιδοματα των πολυτεκνων (δημογραφικου ενδιαφεροντος) καθως και τα επιδοματα ανεργιας!!!
συν οτι αυξανεται και η εισφορα αλληλεγγυης την οποια δεν γνωριζουμε μεχρι ποτε θα την πληρωνουμε.
Ερώτηση του Τ.Κουίκ για τα πολυτεκνικά επιδόματα

Την έντονη ανησυχία που επικρατεί στις τάξεις των πολυτέκνων, με το άκουσμα ότι θα φορολογηθούν και τα πολυτεκνικά επιδόματα, με απώλειες για χιλιάδες δικαιούχους του ΟΓΑ, μεταφέρει με ερώτησή του προς τους υπουργούς Πρόνοιας Γιάννη Βρούτση και Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα ο βουλευτής Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ.
Ο Τ. Κουίκ για τα πολυτεκνικά επιδόματα«Αληθεύει η πληροφορία περί φορολόγησης των πολυτεκνικών επιδομάτων του ΟΓΑ; Εάν ναι, σε ποιες άμεσες ενέργειες προτίθεστε να προβείτε προκειμένου να εξαιρεθεί η συγκεκριμένη κατηγορία επιδομάτων από την κλίμακα υπολογισμού φόρου εισοδήματος; Δεσμεύεστε να επαναφέρετε το αφορολόγητο της συγκεκριμένης κατηγορίας εσόδων;», ερωτά τους αρμόδιους υπουργούς ο Τέρενς Κουίκ.