ScrollMsg

Κύριοι της Κυβέρνησης καταλάβετε ότι, δεν είστε μόνο οφειλέτες στους δανειστές σας, είστε οφειλέτες και στον λαό που ταχθήκατε να υπηρετείτε...

Καλώς Ήρθατε

Καλώς Ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων.

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Επίσκεψη του ΔΣ του Συλλόγου Πολυτέκνων Λάρισας στο Δήμαρχο Λαρισαίων

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Το Δ.Σ του συλλόγου πολυτέκνων Λάρισας  παρευρέθη σε προγραμματισμένη συνάντηση με τους υπεύθυνους της Δημαρχίας Λάρισας  και συνομίλησε με τον αρμόδιο Αντ/μαρχο κ.Σπυρ.Μπαρμπούτη απόντος του κ.Τζανακούλη Κων/νου Δημάρχου Λαρισαίων στο εξωτερικό.Οι υπεύθυνοι της Δημαρχίας εξέφρασαν την πλήρη συμπαράσταση τους στην πολύτεκνη οικογένεια.
Τα θέματα που συζητήθηκαν:

  1. η Δημαρχία Λάρισας να είναι χορηγός της εκδήλωσης-βράβευσης προς τιμή των νέων πολύτεκνων οικογενειών, της βράβευσης των αριστούχων μαθητών Γυμνασίου-Λυκείου καθώς και των μαθητών που εισήχθησαν στα ΑΕΙ-ΤΕΙ.
  2. ζητήθηκε από τη Δημαρχία να εξασφαλισθεί χώρος για τα γραφεία του συλλόγου για να μπορέσει ο σύλλογος να απαλλαγεί από το ενοίκιο του γραφείου.
  3. με τον καινούριο νόμο που θα έρθει προς ψήφιση στη Βουλή και που εισηγήθηκε ο Υπ.Εσωτερικών κ.Γιανίτσης προτείνεται η δημιουργία κοινωνικού τιμολογίου για το νερό.Ζητήθηκε από τους υπεύθυνους της Δημαρχίας και με την ιδιότητα του Δημάρχου ως μέλος του Δ.Σ των Δημαρχιών της χώρας να μεσολαβήσει για αύξηση του οικογενειακού εισοδήματος των πολυτέκνων ούτως ώστε να μπορέσουν να συμπεριληφθούν περισσότερες οικογένειες.
  4. ζητήθηκε επίσης να διευκρινισθεί τι θα απογίνει με το ειδικό τέλος  80% του ν.1069/80 που λήγει το έτος 2012 (θα καταργηθεί, θα διατηρηθεί κι αν ναι να υπάρξει μείωση προς τις πολύτεκνες οικογένειες).
 

ΤΟ  Δ.Σ