ScrollMsg

Κύριοι της Κυβέρνησης καταλάβετε ότι, δεν είστε μόνο οφειλέτες στους δανειστές σας, είστε οφειλέτες και στον λαό που ταχθήκατε να υπηρετείτε...

Καλώς Ήρθατε

Καλώς Ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων.

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Επιστολή στον Όμιλο ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ


Θέμα: Συνεργασία συλλόγου πολυτέκνων Λάρισας
           με τον Όμιλο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας για ιατρικές  
           υπηρεσίες

κ.Δ/ντά,

Ως γνωστό ο σύλλογος μας  αποτελείται από περίπου 4.000 πολύτεκνες οικογένειες  των 4,6,10,16!!!!παιδιών και μέλημα του είναι η εκπροσώπηση των Πολυτέκνων, η  μελέτη και η  προώθηση των αιτημάτων τους και γενικά η
προαγωγή των ηθικών και υλικών συμφερόντων τους.
Στη δύσκολη αυτή πολύ μεγάλη αλλά και πρωτοφανή οικονομική συγκυρία που βιώνει η χώρα μας και πολύ περισσότερο οι οικογένειες με πολλά παιδιά, θα σας παρακαλούσαμε να μας διαθέσετε διάφορα εκπτωτικά πακέτα για όλες τις κατηγορίες υπηρεσιών που καλύπτονται από τον Όμιλο σας.
Σας παραθέτουμε ανάλογο εκπτωτικό πρόγραμμα που έχει συνάψει η Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών www.epa.gr (η μεγαλύτερη στην Ελλάδα ) με την Ευρωκλινική Αθηνών. (http://www.epa.gr/ygeis/programma-iatrikwn-yphresiwn-apo-thn-epa-kai-ton-omilo-eyrwklinikhs.html) καθώς επίσης και (http://www.epa.gr/ygeis/paketa-iatrikwn-yphresiwn-apo-thn-imed.html).
Θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία το θεάρεστο έργο των υπηρεσιών της Ιατρικής να συνεργαστεί με την  επίσης θεάρεστη προσπάθεια των πολυτέκνων, οι οποίοι αψηφώντας πολλές φορές τα ειρωνικά σχόλια των ανθρώπων της εποχής, συνεχίζουν και φέρνουν στο κόσμο νέες ψυχές τις οποίες έχει ανάγκη η χώρα μας, η πατρίδα μας. Οι πολύτεκνοι είναι εκείνοι που συμμετέχουν ενεργά στη λύση του οξύτατου ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ που μαστίζει τη χώρα μας. Η πολιτεία είναι απούσα, τα μέτρα που λαμβάνονται είναι σπασμωδικά και πολλές φορές τα παίρνει πίσω η ίδια φερόμενη σαν μητριά……..
Είμαστε στη διάθεση σας να σας επισκεφθούμε στις εγκαταστάσεις σας, να γνωριστούμε σε ημερομηνία που θα επιλέξετε.
Ελπίζοντας ότι θα τύχουμε ανάλογης ανταπόκρισης σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και ευχόμεθα κάθε επιτυχία στο έργο σας.

Για το Δ.Σ

                   Ο Πρόεδρος                                 Ο Γεν.Γραμματέας


                                   Τσιόγιας  Νικ.                                Αλεξίου Νικ.