ScrollMsg

Κύριοι της Κυβέρνησης καταλάβετε ότι, δεν είστε μόνο οφειλέτες στους δανειστές σας, είστε οφειλέτες και στον λαό που ταχθήκατε να υπηρετείτε...

Καλώς Ήρθατε

Καλώς Ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων.

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ & ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση-βράβευση των νέων πολύτεκνων μητέρων που το προηγούμενο έτος 2011 απέκτησαν το 4ο,6ο.......9ο παιδί, η βράβευση των νέων φοιτητών που εισήχθησαν στα ΑΕΙ-ΤΕΙ καθώς και των αριστούχων μαθητών Γυμνασίου-Λυκείου.Στην ίδια εκδήλωση πραγματοποιήθηκε και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Η εκδήλωση
πραγματοποιήθηκε στο ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ το Σάββατο 25/02/2012.
Ο πρόεδρος του συλλόγου κ.Τσιόγιας Νικόλαος αναφέρθηκε στα πολύ δύσκολα  τελευταία 2 χρόνια που η πολύτεκνη οικογένεια είδε να χάνονται η πληθώρα των ευεργετημάτων-νόμων που ίσχυαν και που με  τις πολιτικές της η μητριά πολιτεία αφαίρεσε τους περισσότερους.
Παρέστησαν ο εκπρόσωπος της Μητρόπολης π.Νικηφόρος Κοντογιάννης, ο Βουλευτής του ΛΑΟΣ κ.Ροντούλης Αστέριος πολύτεκνος, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας κ.Λιάπης - πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου ,η κ.Αγραφιώτη εκπρόσωπος της Δημαρχ.Λαρισαίων,η πολιτευτής της Ν.Δ κ.Μαίρη Καμηλαράκη.
Επιστολή απέστειλε ο Βουλευτής της Ν.Δ κ.Μάξιμος Χαρακόπουλος.
Η προσφορά της Δημαρχίας Λαρισαίων ήταν στυλός parker  προς τους μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου και Φοιτητών και της Περιφέρειας pampers προς τις νέες πολύτεκνες μητέρες.Στους μαθητές,φοιτητές δόθηκε έπαινος.
Το Δ.Σ συγχαίρει τις νέες πολύτεκνες μητέρες, που στα δύσκολα αυτά χρόνια που τα πάντα αμφισβητούνται, προχώρησαν και έφεραν στον κόσμο νέες ψυχές αψηφώντας τα ειρωνικά σχόλια  της εποχής.Συγχαίρει επίσης τους μαθητές-φοιτητες και τους εύχεται ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ.
Προσφέρθηκαν επίσης χριστιανικά βιβλία εκδόσεων Ορθόδοξη Κυψέλη ,Σωτήρα και Ι.Μονής Κομνηνείου Στόμιο Λάρισας.
Προσφέρθηκαν αναψυκτικά δωρεά της εταιρείας ΕΨΑ Βόλου.
Η όλη εκδήλωση πλαισιώθηκε απο το ΚΕΛΕ (κεντρο λαογραφικών ερευνών) του πολύτεκνου εκπαιδευτικού κ.Κων.Γκιτέρσου πολύτεκνου αποδίδοντας χορούς της Κρήτης.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Δημαρχία Λάρισας και συγκεκριμμένα τον υπεύθυνο κ.Τσακίρη για τη δωρεά παραχώρηση της αίθουσας.







Το  Δ.Σ  εύχεται σε όλους ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ.