ScrollMsg

Κύριοι της Κυβέρνησης καταλάβετε ότι, δεν είστε μόνο οφειλέτες στους δανειστές σας, είστε οφειλέτες και στον λαό που ταχθήκατε να υπηρετείτε...

Καλώς Ήρθατε

Καλώς Ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων.

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021

Απόψεις:

Ο πρόεδρος της Γαλατσώνας, Γεώργιος Παυλίδης μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1 ισχυρίστηκε ότι τους έκαψαν για να μπουν γεννήτριες στην περιοχή.

«Ήθελαν να μας κάψουν και μας έκαψαν! Η κατάσταση είναι απελπιστική. Εδώ αποκλείεται να βάλουν γεννήτριες, πρώτα θα περάσετε πάνω από το πτώμα και μετά θα μπουν γεννήτριες. Γι αυτό μας έκαψαν. Είχαμε το πιο πράσινο μέρος μετά την Χαλκιδική και σήμερα το έκαναν νεκροταφείο. Αυτό τίποτα παραπάνω... Ας ξεκινήσουν να βάλουν γεννήτριες...», ανέφερε ο πρόεδρος της Γαλατσώνας, αγανακτισμένος και σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Να υπενθυμίσουμε πως παρόμοιες καταγγελίες είχε κάνει και ο πρόεδρος των Ροβιών, ο οποίος είχε τονίσει: «Το Μαξίμου έκαψε επίτηδες την Εύβοια, γιατί τρεις μέρες δεν σηκώθηκε ούτε ένα εναέριο μέσο, δεν πέταξε ούτε drone. Για να την φυτέψουν όπως σε όλη την Ελλάδα με ανεμογεννήτριες».

ΣΧΟΛΙΟ: Ήδη στα πουλημένα ΜΜΕ- από τα πλέον αναξιόπιστα στην ΕΕ σύμφωνα με επίσημη έρευνα- ξεχνούν το θέμα ή και κατηγορούν τα θύματα, γιατί δεν προέβλεψαν να κάνουν αντιπυρικές ζώνες ή δεν είχαν γεννήτριες και μάνικες!!!