ScrollMsg

Κύριοι της Κυβέρνησης καταλάβετε ότι, δεν είστε μόνο οφειλέτες στους δανειστές σας, είστε οφειλέτες και στον λαό που ταχθήκατε να υπηρετείτε...

Καλώς Ήρθατε

Καλώς Ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων.

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021

Όλυμπος...

Μετά την ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ απαγόρευση των μετακινήσεων και στην φύση (θυμίζω ότι έντιμοι ιατροί προέτρεπαν να πάει ο κόσμος σε εξωτερικούς χώρους για λόγους σωματικής και ψυχικής υγείας, αλλά δεν εισακούονταν), μεταξύ των οποίων και ερασιτεχνών αγροτών, ορειβατών, κυνηγών κοκ, οι οποίοι ετησίως συμβάλλουν σταθερά στον καθαρισμό των μονοπατιών, τον έλεγχο των δασικών δρόμων, δασικών εκτάσεων κοκ, πράγμα που θα απέτρεπε ενδεχόμενα τις καταστροφικές πυρκαγιές- σίγουρα δε σε επίπεδο πρόληψης, που είναι το σημαντικότερο, έρχεται και εισιτήριο εισόδου στα δάση!!!

Οι πολίτες και μόνιμοι κάτοικοι της χώρας φορολογούμαστε αλλά και με την παρουσία και την δραστηριότητά μας ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ την φύση που αγαπάμε. Είμαστε άλλωστε ως άνθρωποι και έμβια όντα μέρος της. Όποιος αποθαρρύνει την παρουσία μας, βάζοντας εισιτήριο, το ΑΝΤΙΘΕΤΟ επιθυμεί, και όχι την προστασία του Ολύμπου. Την εκμετάλλευση και το κέρδος, που είναι η βασική αιτία καταστροφής ή υποβάθμισης του περιβάλλοντος.

Για τους αλλοδαπούς επισκέπτες υπάρχει λόγος θέσπισης τιμήματος εισόδου ή χρήσης, καθώς δεν συμβάλλουν άλλως στην περιοχή, ως άλλωστε υπάρχει και λόγος ελέγχου ή επιβολής κανόνων και κόστους για τα χιλιάδες τροχόσπιτα που, πρακτικά χωρίς κανόνες λχ υγιεινής, εγκαθίστανται όπου βρουν στην πατρίδα μας.